MHDD programı hard diski görmüyor

rauf.k

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Hard diski test etmek için mhdd programını kullanmak istiyorum fakat program hard diski görmüyor. IDE modunda görüyor ancak bazı anakartlardaki BIOS'da IDE modu yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ve ya bu programın Regenerator dışında alternatifi var mı?

HD Tune ya da Hard Disk Sentinel gibi bir program kullanın, neden özellikle bunları düşünüyorsunuz? İkisi de kurulumdan sonra 15 gün denemede kısıtlama olmadan çalışıyor.

HD Tune ya da Hard Disk Sentinel gibi bir program kullanın, neden özellikle bunları düşünüyorsunuz? İkisi de kurulumdan sonra 15 gün denemede kısıtlama olmadan çalışıyor.
Bazan windows u açmadan hard diski test etmem gerekiyor. O yüzden MHDD gibi programlara ihtiyaç duyuyorum

Bazan windows u açmadan hard diski test etmem gerekiyor. O yüzden MHDD gibi programlara ihtiyaç duyuyorum
Linux Live CD, kurtarma CD'si gibi boot edilebilir image'lar oluyor. Ücretsiz disk ve sistem durumunu gösteren, test eden, klonlayan yazılımlar oluyor. Ama acil durumlar dışında pek açıp kullanmadım, Sosyal'e, Linux bölümlerine sorarsanız kullananlar tavsiye verirler.

Hocam dediğiniz programları biliyorum. Bilmek istediğim MHDD programını Ahci modunda nasıl çalıştıra bileceğim. Çünkü bazı Bioslarda Ahci IDE modu olmuyor. MHDD programını sadece IDE modunda kullana biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…