Klorenn Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Telefon böyle kalıyor sonra ekran siyah oluyor bir süre sonra yine aynı yer geliyor. Dosya Ekleri IMG_20230929_165133.jpg 41,1 KB · Görüntüleme: 90
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 29 Eylül 2023 #2 Klorenn dedi: Telefon böyle kalıyor sonra ekran siyah oluyor bir süre sonra yine aynı yer geliyor. Genişletmek için tıkla... Format at.
Klorenn dedi: Telefon böyle kalıyor sonra ekran siyah oluyor bir süre sonra yine aynı yer geliyor. Genişletmek için tıkla... Format at.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.491 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 29 Eylül 2023 #3 Klorenn dedi: Telefon böyle kalıyor sonra ekran siyah oluyor bir süre sonra yine aynı yer geliyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı sıfırlamayı ya da yeniden Custom ROM kurmayı denediniz mi?
Klorenn dedi: Telefon böyle kalıyor sonra ekran siyah oluyor bir süre sonra yine aynı yer geliyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı sıfırlamayı ya da yeniden Custom ROM kurmayı denediniz mi?
Klorenn Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 Şu an telefon açılmıyor ve yanımda bilgisayar yok yani sıfırlayamıyorum.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 29 Eylül 2023 #5 Klorenn dedi: Şu an telefon açılmıyor ve yanımda bilgisayar yok yani sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kapalıyken ses açma ve kapama tuşuna basıp cihaz açılınca kapama tuşunu bırakınız sonra gelen yerin SS atabilir misiniz? Son düzenleme: 29 Eylül 2023
Klorenn dedi: Şu an telefon açılmıyor ve yanımda bilgisayar yok yani sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kapalıyken ses açma ve kapama tuşuna basıp cihaz açılınca kapama tuşunu bırakınız sonra gelen yerin SS atabilir misiniz?
Klorenn Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 Cicenes35 dedi: Hocam telefon kapalıyken ses açma ve kapama tuşuna basıp cihaz açılınca kapama tuşunu bırakınız sonra gelen yerin SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fastboot yazıyor turuncu yazı hiçbir şey olmuyor sonradan bekleyince.
Cicenes35 dedi: Hocam telefon kapalıyken ses açma ve kapama tuşuna basıp cihaz açılınca kapama tuşunu bırakınız sonra gelen yerin SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fastboot yazıyor turuncu yazı hiçbir şey olmuyor sonradan bekleyince.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 29 Eylül 2023 #7 Klorenn dedi: Fastboot yazıyor turuncu yazı hiçbir şey olmuyor sonradan bekleyince. Genişletmek için tıkla... Hocam foto atabilir misiniz.
Klorenn dedi: Fastboot yazıyor turuncu yazı hiçbir şey olmuyor sonradan bekleyince. Genişletmek için tıkla... Hocam foto atabilir misiniz.
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2023 #8 Klorenn dedi: Şu an telefon açılmıyor ve yanımda bilgisayar yok yani sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Samsung telefonda öyle olmuştu ben teleonun şarjını bitmesini bekledim sonra şarj a taktım açıldı. Deneyebilirsiniz.
Klorenn dedi: Şu an telefon açılmıyor ve yanımda bilgisayar yok yani sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Samsung telefonda öyle olmuştu ben teleonun şarjını bitmesini bekledim sonra şarj a taktım açıldı. Deneyebilirsiniz.