Mi 10T ekranı yerinden kalktı

Mi 10T cihaza sahibim. Şimdi fark ettim ki cihazın sol üst kısmında ufak bir açılma var ve beyaz ışık sızıyor. Bastırınca geri yerine oturuyor ama. Bataryadan olduğunu sanmıyorum çünkü bataryası alt kısımda ve 1 günü çıkarıyor. Sizce onun dışında bir problem teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 10t cihaza sahibim. Şimdi fark ettim ki cihazın sol üst kısmında ufak bir açılma var ve beyaz ışık sızıyor. Bastırınca geri yerine oturuyor ama. Bataryadan olduğunu sanmıyorum çünkü bataryası alt kısımda ve 1 günü çıkarıyor. Sizce onun dışında bir problem teşkil eder mi?

Batarya ile alakası olduğunu sanmıyorum ekranla kasa arasında B7000 T7000 vs. benzeri bir tutkal oluyor oraya tam gelmemiş gibi anladığım kadarıyla ekrandan dolayı ışık sızıyor orijinal mi telefon ekran degisti mi daha önce.

Batarya ile alakası olduğunu sanmıyorum ekranla kasa arasında B7000 T7000 vs. benzeri bir tutkal oluyor oraya tam gelmemiş gibi anladığım kadarıyla ekrandan dolayı ışık sızıyor orijinal mi telefon ekran degisti mi daha önce.

Garantisi varsa direk garantiye götürün en iyisi olur o ekran ileride telefon düştüğü zaman dayanıksız olur esner kırılır bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı