ThTahaR Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Merhab. A elimde mi 10t var. HyperOS alacak midir?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 12 Şubat 2024 #2 Evet alacak. Xiaomi, güncellemeyi bıraktığı modellere HyperOS verecek!
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 ThTahaR dedi: Merhab. A elimde mi 10t var. HyperOS alacak midir? Genişletmek için tıkla... Hayır, almayacak. Port ROM kurabilirsin belki.
ThTahaR dedi: Merhab. A elimde mi 10t var. HyperOS alacak midir? Genişletmek için tıkla... Hayır, almayacak. Port ROM kurabilirsin belki.
ThTahaR Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #4 BehzatAmirim dedi: Hayır, almayacak. Port ROM kurabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Elimdeki telefon kaçak ama kayıtlı IMEI'de bir sorun olur mu acaba?
BehzatAmirim dedi: Hayır, almayacak. Port ROM kurabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Elimdeki telefon kaçak ama kayıtlı IMEI'de bir sorun olur mu acaba?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 ThTahaR dedi: Elimdeki telefon kaçak ama kayıtlı IMEI'de bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi durumda?
ThTahaR dedi: Elimdeki telefon kaçak ama kayıtlı IMEI'de bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi durumda?
ThTahaR Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #6 BehzatAmirim dedi: Hangi durumda? Genişletmek için tıkla... Durum derken tam anlayamadım IMEI olarak düzgün iyi çalışıyor telefondaki IMEI kayıtlı bir IMEI. BehzatAmirim dedi: Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani HyperOS almical ama ROM degiştirisem HyperOS alma ihtimalim var mı bu telefonda.
BehzatAmirim dedi: Hangi durumda? Genişletmek için tıkla... Durum derken tam anlayamadım IMEI olarak düzgün iyi çalışıyor telefondaki IMEI kayıtlı bir IMEI. BehzatAmirim dedi: Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani HyperOS almical ama ROM degiştirisem HyperOS alma ihtimalim var mı bu telefonda.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #7 ThTahaR dedi: Durum derken tam anlayamadım IMEI olarak düzgün iyi çalışıyor telefondaki IMEI kayıtlı bir IMEI. Genişletmek için tıkla... Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncellemeyi bıraktığı modellere HyperOS verecek! Genişletmek için tıkla... Haberde Mi10T serisi geçmiyor ki düz Mi serisi ve T serisi farklı.
ThTahaR dedi: Durum derken tam anlayamadım IMEI olarak düzgün iyi çalışıyor telefondaki IMEI kayıtlı bir IMEI. Genişletmek için tıkla... Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncellemeyi bıraktığı modellere HyperOS verecek! Genişletmek için tıkla... Haberde Mi10T serisi geçmiyor ki düz Mi serisi ve T serisi farklı.
ThTahaR Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #8 BehzatAmirim dedi: Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? Haberde MI10t serisi geçmiyor ki düz mi serisi ve t serisi farklı. Genişletmek için tıkla... O zaman Mi 10T almıyor maalesef anladim.
BehzatAmirim dedi: Dostum durup dururken kapanma ihtimali var. Ancak güncelleme durumunda vs. mi bahsediyorsun? Haberde MI10t serisi geçmiyor ki düz mi serisi ve t serisi farklı. Genişletmek için tıkla... O zaman Mi 10T almıyor maalesef anladim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #9 ThTahaR dedi: O zaman Mi 10T almıyor maalesef anladim. Genişletmek için tıkla... Resmi olarak almaz ancak başka bir cihazdan portlanmış ROM’lar ile belki kurabilirsiniz ileride.
ThTahaR dedi: O zaman Mi 10T almıyor maalesef anladim. Genişletmek için tıkla... Resmi olarak almaz ancak başka bir cihazdan portlanmış ROM’lar ile belki kurabilirsiniz ileride.
ThTahaR Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #10 BehzatAmirim dedi: Resmi olarak almaz ancak başka bir cihazdan portlanmış ROM'lar ile belki kurabilirsiniz ileride. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncelle Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncellemeyi bıraktığı modellere HyperOS verecek! Genişletmek için tıkla... Bunu kendi resmi bir şekilde açıkladı mı acaba? Bununla ilgi pek bir şey bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
BehzatAmirim dedi: Resmi olarak almaz ancak başka bir cihazdan portlanmış ROM'lar ile belki kurabilirsiniz ileride. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncelle Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Evet alacak. Xiaomi, güncellemeyi bıraktığı modellere HyperOS verecek! Genişletmek için tıkla... Bunu kendi resmi bir şekilde açıkladı mı acaba? Bununla ilgi pek bir şey bulamadım.