Custom ROM Mi 10t Pro için Elite ROM nasıldır?

hanasan0o

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Mi 10t Pro cihazıma Elite ROM kurmayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var:

1. Elite ROM, MIUI tabanlı mı yoksa özelleştirilmiş bir AOSP ROM mu?

2. Performans açısından nasıl, Xiaomi. EU ROM'dan daha iyi mi?

3. Şu anda Xiaomi. EU 14 Android 12 ROM kullanıyorum. Elite ROM'a geçerken format data yapmak zorunda mıyım? Bilgisayarım olmadığı için verilerimi silmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, mi 10t Pro cihazıma Elite ROM kurmayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var:

1. Elite ROM, MIUI tabanlı mı yoksa özelleştirilmiş bir AOSP ROM mu?

2. performans açısından nasıl, Xiaomi. EU ROM'dan daha iyi mi?

3. şu anda Xiaomi. EU 14 Android 12 ROM kullanıyorum. Elite ROM'a geçerken format data yapmak zorunda mıyım? Bilgisayarım olmadığı için verilerimi silmek istemiyorum.

1.MIUI/HyperOS tabanlı

2.cihazın 10t Pro ve aşırı sorun yaratmaz diye düşünüyorum böyle ağır bir ROM'da.(bazı cihazlara ağır gelebiliyor senin cihazı bilemem ama muhtemelen sorun olmaz)

3.A12 tabanlı ROM asla kullanmayın optimizasyon berbat Xiaomi. EU MIUI 14+A13 ile root atıp kashi cringey modları kurup rahatınıza bakabilirsiniz (GitHub ismi mods Center)

1.MIUI/HyperOS tabanlı.

2.cihazın 10t Pro ve aşırı sorun yaratmaz diye düşünüyorum böyle ağır bir ROM'da.(bazı cihazlara ağır gelebiliyor senin cihazı bilemem ama muhtemelen sorun olmaz)

3.A12 tabanlı ROM asla kullanmayın optimizasyon berbat Xiaomi. EU MIUI 14+A13 ile root atıp kashi cringey modları kurup rahatınıza bakabilirsiniz (GitHub ismi mods Center)

3. cihazım EU ROM'da MIUI 14 A12 destekliyor
O yüzden Elite ROM'a geçmek istiyorum ama bilgisayar olmadığı için format yapmak istemiyorum EU ROM'dan Elite ROM'a geçerken format yapmak mecbur gerekiyor mu?

3. cihazım EU ROM'da MIUI 14 A12 destekliyor.
O yüzden Elite ROM'a geçmek istiyorum ama bilgisayar olmadığı için format yapmak istemiyorum EU ROM'dan Elite ROM'a geçerken format yapmak mecbur gerekiyor mu?

Data format olmayan bir BAT olması gerek onunla deneyim derim ama sorumluluk almam eğer sorun okursa yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı