Mi 6 mı iPhone SE mi?

Daha fazla  
Mi 6 ile iPhone SE arasında gidip geliyorum, karşılaştırma videolarında baktığımda performansları hemen hemen aynı, hiç iOS kullanmadım VR kullanmak istiyorum. Hangisi tercih etmeliyim? Mi 6 200 TL daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE Artık çok eski kaldı arkadaşın dediği gibi iPhone 7 ile kıyaslamalısın. Ben şuan iPhone 7 kullanıyorum eğer bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Mi 6 İphone 7'den kağıt üstünde iyi bir cihaz olsa da karşılaştırma videolarında iphone önde geliyor. SE eskidi demişsiniz fakat 6s'in donanımlarını taşıyor ve karşılaştırmalar da Mi 6'dan üstün geliyor.

SE CPU olarak Mi 6 modelinden daha üstün. Tek çekirdek gücü bu noktada çok önemli. GPU olarak Mi 6 daha iyi ama bu defa ise arada çözünürlük farkı var SE bu açıdan GPU dezavantajını da kaybediyor. Arka kamera olarak SE yine Mi 6 modelinden daha iyi. Ön kamera, batarya ve ekran olarak Mi 6 daha iyi, SE küçük ekranı nedeniyle almazdım.

Mi 6 ile iPhone SE arasında gidip geliyorum, karşılaştırma videolarında baktığımda performansları hemen hemen aynı, hiç iOS kullanmadım VR kullanmak istiyorum. Hangisi tercih etmeliyim? Mi 6 200 TL daha pahalı.
Mi 6 kullanan biri olarak mukkemmel bir cihaz iPhone SE'den ustun ozelliklere sahip kagıt uzerinde iphone 7 den daha iyi sadece xioami miui 9 da yazilimsal olarak geri kaldigi icin.
Miui 10 cikti mi 6 gayet guncel ve donanımsal olarak ust duzey bir telefon.

Not: Fotoraflar bana aitdir.
IMG_20180531_170304_1.jpeg
PicsArt_06-07-10.03.48.jpeg
IMG_20180606_184936.jpeg
eee13f6e87e8beeaefde38faec2a79fa.jpeg
IMG_20180503_143607.jpeg
PicsArt_06-07-10.11.04.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı