PhantomGamer Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Hepinize merhabalar, Mi Band 6 mı daha iyi yoksa Huawei Band 6 mı? Kriterlerim: Şarjının iyi gitmesi, Bir sürü işlevi olması ( çok çeşitli olması), Kullanımı rahat ve basit arayüzlü olması. Bunları göz önünde bulundurarak bana hangisi daha uyar?
Hepinize merhabalar, Mi Band 6 mı daha iyi yoksa Huawei Band 6 mı? Kriterlerim: Şarjının iyi gitmesi, Bir sürü işlevi olması ( çok çeşitli olması), Kullanımı rahat ve basit arayüzlü olması. Bunları göz önünde bulundurarak bana hangisi daha uyar?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Ağustos 2021 #2 Bilekliklerde işlevler az oluyor Watch fite bakmanı öneririm. Mi Band 4 kullanıcısıyım şu an bir tek saate bakıyorum başka bir işlevini kullanmıyorum.
Bilekliklerde işlevler az oluyor Watch fite bakmanı öneririm. Mi Band 4 kullanıcısıyım şu an bir tek saate bakıyorum başka bir işlevini kullanmıyorum.
PhantomGamer Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 ReznooW dedi: Bilekliklerde işlevler az oluyor Watch fite bakmanı öneririm. Mi Band 4 kullanıcısıyım şu an bir tek saate bakıyorum başka bir işlevini kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Apple Watch 6 almaya karar verdim.
ReznooW dedi: Bilekliklerde işlevler az oluyor Watch fite bakmanı öneririm. Mi Band 4 kullanıcısıyım şu an bir tek saate bakıyorum başka bir işlevini kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Apple Watch 6 almaya karar verdim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Ağustos 2021 #4 PhantomGamer dedi: Teşekkürler Apple Watch 6 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Mi Band 6'dan Apple Watch 6 nasıl çıktınız? 3500TL fark var.
PhantomGamer dedi: Teşekkürler Apple Watch 6 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Mi Band 6'dan Apple Watch 6 nasıl çıktınız? 3500TL fark var.
PhantomGamer Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 ReznooW dedi: Mi Band 6'dan Apple Watch 6 nasıl çıktınız? 3500TL fark var. Genişletmek için tıkla... Param vardı zaten cimrilik yerine biraz daha fazla verip kaliteli mal almak istedim.
ReznooW dedi: Mi Band 6'dan Apple Watch 6 nasıl çıktınız? 3500TL fark var. Genişletmek için tıkla... Param vardı zaten cimrilik yerine biraz daha fazla verip kaliteli mal almak istedim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Ağustos 2021 #6 Telefonunuz sanırım Android Apple Watch size saate bakmak harici bir şey katmicak.