Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.370 Makaleler 9 Çözümler 67 Yer İstanbul, Türkiye 27 Ağustos 2022 #11 Turquoise Blue dedi: Aslında nabız adım uyku gibi durumları takip için duş hariç sürekli kolunda olması o bilekliğin amacını daha doğru kullanmak olur. Genişletmek için tıkla... Uyurken hiç takmadım, zarar gelmesin diye. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.)
Turquoise Blue dedi: Aslında nabız adım uyku gibi durumları takip için duş hariç sürekli kolunda olması o bilekliğin amacını daha doğru kullanmak olur. Genişletmek için tıkla... Uyurken hiç takmadım, zarar gelmesin diye. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.)
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #12 Leon Dayı dedi: Uyurken hiç takmadım, kıyamıyorum. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.) Genişletmek için tıkla... Hocam uyku düzeninizi kontrol ederdiniz. Merak etmeyin birşey olmaz saate. Yatak yumuşak olduğu için kırılmaz.
Leon Dayı dedi: Uyurken hiç takmadım, kıyamıyorum. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.) Genişletmek için tıkla... Hocam uyku düzeninizi kontrol ederdiniz. Merak etmeyin birşey olmaz saate. Yatak yumuşak olduğu için kırılmaz.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #13 Leon Dayı dedi: Uyurken hiç takmadım, zarar gelmesin diye. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.) Genişletmek için tıkla... Ama uyurken uyku kaliteni ölçüyor cihaz. Bu da cihazın amaçlarından biri.
Leon Dayı dedi: Uyurken hiç takmadım, zarar gelmesin diye. Ve düzenli her şeyimi kontrol ediyorum (kalp atışı, stres ve kandaki oksijen vs.) Genişletmek için tıkla... Ama uyurken uyku kaliteni ölçüyor cihaz. Bu da cihazın amaçlarından biri.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.370 Makaleler 9 Çözümler 67 Yer İstanbul, Türkiye 27 Ağustos 2022 #14 AnotherJourney dedi: Hocam uyku düzeninizi kontrol ederdiniz. Merak etmeyin bir şey olmaz saate. Yatak yumuşak olduğu için kırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak.
AnotherJourney dedi: Hocam uyku düzeninizi kontrol ederdiniz. Merak etmeyin bir şey olmaz saate. Yatak yumuşak olduğu için kırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #15 Leon Dayı dedi: Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz üstüne çökseniz bile yatak esner birşey olmaz.
Leon Dayı dedi: Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmaz üstüne çökseniz bile yatak esner birşey olmaz.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 27 Ağustos 2022 #16 Leon Dayı dedi: Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak. Genişletmek için tıkla... Mi Band 5 cihazimi carpmadigim ve surtmedigim yer kalmadi bir sene boyunca hala ilk günkü gibi. Bu kadar korkuyorsaniz yedek kordon ve ekran koruyucu alin.
Leon Dayı dedi: Sürekli sağa-sola döndüğüm için kırılmasından veya zarar görmesinden endişeliyim. Yatak yumuşak. Genişletmek için tıkla... Mi Band 5 cihazimi carpmadigim ve surtmedigim yer kalmadi bir sene boyunca hala ilk günkü gibi. Bu kadar korkuyorsaniz yedek kordon ve ekran koruyucu alin.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #17 Lütfen akıllı bilekliğe kullanılmayan salon muaamelesi yapmayalım