Bunun Mi Band serisi olduğuna emin misin? Evet ışığı kapatınca güzel gibi ama bilmiyorum Mi Band serisini akıllı saat gibi tarz olsun diye alacaksanız ben o kadar da tarz olmadığını düşünüyorum.
Bunun Mi Band serisi olduğuna emin misin? Evet ışığı kapatınca güzel gibi ama bilmiyorum Mi Band serisini akıllı saat gibi tarz olsun diye alacaksanız ben o kadar da tarz olmadığını düşünüyorum.
Bir saate 28.000 tl vericek kadar zengin olmadık, ama olacağız bir gün inşallah.
Apple watch mı bu? Yok abi Apple yapıyor bu sporu ya!Eki Görüntüle 1960682
Gecenin körünce bence gayet şık duruyor. Normal saatlerde bu mümkün mü?
Piksel piksel durduğuna bakmayın arkaplanı öyle resmin.
Bir saate 28.000 TL verecek kadar zengin olmadık, ama olacağız bir gün inşallah.
Ben ne biçim fotoğraf çekmişim ya. Boşverin ekranı güzek işte daha ne bekliyorsunuz.Apple watch mı bu? Yok abi Apple yapıyor bu sporu ya!
Bir saate 28.000 TL verecek kadar zengin olmadık, ama olacağız bir gün inşallah.
Apple Watch mı bu? Yok abi Apple yapıyor bu sporu ya!
Hocam sizdeki modelin tam ismi nedir? Ayrıca ekranı akıcı mı?Bir saate 28.000 tl vericek kadar zengin olmadık, ama olacağız bir gün inşallah.
HK8PROMAX. Ekranı akıcımı sorusuna cevabım hayır. Takıla takıla ekran hareket ediyor. Tek amacı estetik durması zaten başka bir amacı yok. Oijinali gibi muhteşem özellikler beklemeyin. Sıradan bir replika işte.Hocam sizdeki modelin tam ismi nedir? Ayrıca ekranı akıcı mı?
Zaten ben almadım birisi bana hediye etti bende kulllanmaya başladım.HK8PROMAX. Ekranı akıcımı sorusuna cevabım hayır. Takıla takıla ekran hareket ediyor. Tek amacı estetik durması zaten başka bir amacı yok. Oijinali gibi muhteşem özellikler beklemeyin. Sıradan bir replika işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.