Mi Box Disney+ çalışmıyor

Merhaba,
Aynı sorun bende de mevcut.
Her şeyi denedim ancak bir yararı olmadı. Daha önce YouTube ile ilgili de benzer sorunlar yaşamıştım ve söylenen IP ayarları adresleri ve tarih saat değişiklikleri işe yaramıştı. Ancak hard reset dahil hiçbiri Disney+ için işe yaramadı.
Üstelik bir süredir kullanabilmiştim uygulamayı geçen ay. Sorun tatile giderken Mi Box'ı fişten çıkarıp geldiğimde tekrar takmamla başladı. Keşke hiç çıkarmasaydım.
Net çözümü olan biri varsa bilgilendirmesini rica ederim.
Çok teşekkürler.

Çoğu yöntemi denememin sonucunda bir tanesiyle çözüme ulaştım. Nasıl yaptığımı yazacağım, umarım sizlerin de işine yarar.
Öncelikle modeminizin arayüzüne giriş yapıyorsunuz. Benim için bu 192.168.1.1 adresini adres çubuğuna yazıp girmekti. Çoğu kişi için de bu adres geçerli olacaktır. Modeminizin arkasında adres yazıyor. Daha sonra yine modemin arkasında yer alan kullanıcı adı ve parolayla arayüze girdim.
Son aşamada buraya girdikten sonra IPv6 etkinse bunu kapamanız gerekiyor. Kendi adıma ZyXEL marka kullandığım için bu marka için nasıl ulaşılacağını anlatıyorum bundan sonrasında, ama diğer markalar içinde çok farklı olmayacaktır. En sağ üstteki üç çizgiye tıklıyoruz bu kısımdan Ağ Ayarı > Ev Ağı seçimlerini yapıyoruz. Buraya girip en aşağı geldiğimizde "LAN IPv6 Modu Kurulumu" altında bulunan IPv6 Etkin'i kapıyoruz.
Ben böylece sorunu çözmüş oldum.
Umarım sizlerin de işine yarar.
 
Son düzenleme:
Mi Box'ta ayarlar menüsünden uygulamaları seçin. Disney uygulamasını seçtikten sonra açılan seçeneklerde verileri temizle, ön belleği temizle, varsayılanları temizle işlemlerini yaptıktan sonra uygulamanın hesap giriş sayfası açılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı