Mi Box için Ethernet adaptörü önerisi

Mi Box ile kullanacağım Ethernet adaptörü arıyorum. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum var mıdır kullanan? Ek olarak öneri alabilirim.

İkisi de olur. Bir arkadaşım aynı cihazla Ugreen kullanıyor. Modelini tam olarak hatırlamıyorum fakat ikincisi olabilir.

Mi Box kullanmıyorum ama üstteki modeli öneririm. Çok fazla USB kullanıyorsanız yerinizde olsam ek bir USB çoklayıcı alırım. Çünkü özelliklerine baktığımda üstteki 3.0 ve alt hızları desteklerken alttaki modelde giriş kısmı bile 2.0 olarak gözüküyor (Yanlış anlamadıysam). 3.0, 2.0'a göre çok hızlı ve internet hızından tam performans için üstteki modeli öneririm. Tam bilmesem de Mi Box'ta adaptör çalışacağını düşünmüyorum ama belki de çalışıyordur.

İkisi de olur. Bir arkadaşım aynı cihazla Ugreen kullanıyor. Modelini tam olarak hatırlamıyorum fakat ikincisi olabilir.
Mi Box kullanmıyorum ama üstteki modeli öneririm. Çok fazla USB kullanıyorsanız yerinizde olsam ek bir USB çoklayıcı alırım. Çünkü özelliklerine baktığımda üstteki 3.0 ve alt hızları desteklerken alttaki modelde giriş kısmı bile 2.0 olarak gözüküyor (Yanlış anlamadıysam). 3.0, 2.0'a göre çok hızlı ve internet hızından tam performans için üstteki modeli öneririm. Tam bilmesem de Mi Box'ta adaptör çalışacağını düşünmüyorum ama belki de çalışıyordur.

İnternet hızını tam yansıtma konusunda 2.0 ya da 3.0 olmasının önemi var mıdır? Mi box için 2.0 ya da 3.0 olmasının avantajı nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı