M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 50 Mbps hızım var Mi Box S'e kablo ile bağlamak istiyorum USB portuna ihtiyacım yok, sadece internet kablosu girişi olan bir çevirici. Önerinizi bekliyorum, fiyat 80 TL. Son düzenleme: 4 Eylül 2021
50 Mbps hızım var Mi Box S'e kablo ile bağlamak istiyorum USB portuna ihtiyacım yok, sadece internet kablosu girişi olan bir çevirici. Önerinizi bekliyorum, fiyat 80 TL.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 4 Eylül 2021 #2 Alfais 4939 USB 3.0 to Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör (Gigabit Destekli) yorumlarda Mi Box ile kullanıp memnun olanlar mevcut. Beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum.
Alfais 4939 USB 3.0 to Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör (Gigabit Destekli) yorumlarda Mi Box ile kullanıp memnun olanlar mevcut. Beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum.
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Eryd dedi: Alfais 4939 USB 3.0 to Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör (Gigabit Destekli) yorumlarda Mi Box ile kullanıp memnun olanlar mevcut. Beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Tam bu ürünün yorumlarını okuyordum sanırım bunu alacağım
Eryd dedi: Alfais 4939 USB 3.0 to Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör (Gigabit Destekli) yorumlarda Mi Box ile kullanıp memnun olanlar mevcut. Beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Tam bu ürünün yorumlarını okuyordum sanırım bunu alacağım