Mi Earbuds/Redmi AirDots İncelemesi

Benim airdotsda şarja taktigim zaman sadece sol kulaklıkta ışık yanıyor diğerinde hiçbir şekilde yanmıyor iade etmeyi dusunuyorum sizlerde 2 kulakliktada ışık yanıyor mu??

Benim airdotsda şarja taktigim zaman sadece sol kulaklıkta ışık yanıyor diğerinde hiçbir şekilde yanmıyor iade etmeyi dusunuyorum sizlerde 2 kulakliktada ışık yanıyor mu??
Kutunun da şarjı varsa kutuya koyduğumda iki kulaklıklığın da ışığı yanıyor.

Bendede sağ kulaklıkta hafif cızırtı sesi geliyor bu normal mi?

Ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum bass performansı hakkındaki yorumunuz nedir? Çok güçlü bassları olmadığını biliyorum fakat sizce yeterli mi? Ruh halime göre her türlü şarkıyı dinleyebiliyorum bunlara elektronik müzik veya hip-hop, trap de dahil. Bassları kuvvetli bir parça dinlediğinizde kulaklığın performansı memnun ediyor mu? Şu an kullandığım kablolu kulaklık tiz ağırlıklı bassları pek hissettirmiyor. Bundan da 1000 liralık bir kulaklık performansı beklemiyorum ama ses dengesini merak ettim.

Bir de bir çok kişi arkadan hafif bir ses geldiğini söylemiş kulaklıktan. Sizde de böyle bir sıkıntı var mı, varsa ne derece rahatsız edici?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…