qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #11 YigiTZ0 dedi: Ses kısma ve Power tuşun basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Kullanıcı311 dedi: Hocam telefonunuzun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi 9 (lancelot)
YigiTZ0 dedi: Ses kısma ve Power tuşun basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Kullanıcı311 dedi: Hocam telefonunuzun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi 9 (lancelot)
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #12 qkami dedi: Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Redmi 9 (lancelot) Genişletmek için tıkla... Yazdığımız denediz mi?
qkami dedi: Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Redmi 9 (lancelot) Genişletmek için tıkla... Yazdığımız denediz mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #13 qkami dedi: Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Redmi 9 (lancelot) Genişletmek için tıkla... Hocam Çin olduğunu nereden biliyorsunuz.
qkami dedi: Evet denedim. Sadece 3 tuşa aynı anda batığımda ekran kapanıyor çektiğimde geri geliyor. Redmi 9 (lancelot) Genişletmek için tıkla... Hocam Çin olduğunu nereden biliyorsunuz.
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #14 Ygzz34 dedi: Yazdığımız denediz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hiçbir ekrana giremiyorum. Kullanıcı311 dedi: Hocam Çin olduğunu nereden biliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hediye eden söylemişti. Şarj ucu Çin girişli.
Ygzz34 dedi: Yazdığımız denediz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hiçbir ekrana giremiyorum. Kullanıcı311 dedi: Hocam Çin olduğunu nereden biliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hediye eden söylemişti. Şarj ucu Çin girişli.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #15 qkami dedi: Denedim hiçbir ekrana giremiyorum. Hediye eden söylemişti. Şarj ucu Çin girişli. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu yükleyin Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
qkami dedi: Denedim hiçbir ekrana giremiyorum. Hediye eden söylemişti. Şarj ucu Çin girişli. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu yükleyin Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #16 Kullanıcı311 dedi: Hocam şunu yükleyin Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools Genişletmek için tıkla... Yüklü.
Kullanıcı311 dedi: Hocam şunu yükleyin Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools Genişletmek için tıkla... Yüklü.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #17 qkami dedi: Yüklü. Genişletmek için tıkla... Programa girin ve telefonu bağlayın sonra adb device yazın ne yazdığını ekran görüntüsü alıp atın.
qkami dedi: Yüklü. Genişletmek için tıkla... Programa girin ve telefonu bağlayın sonra adb device yazın ne yazdığını ekran görüntüsü alıp atın.
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #18 Kullanıcı311 dedi: Programa girin ve telefonu bağlayın sonra adb device yazın ne yazdığını ekran görüntüsü alıp atın. Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı311 dedi: Programa girin ve telefonu bağlayın sonra adb device yazın ne yazdığını ekran görüntüsü alıp atın. Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #19 qkami dedi: Eki Görüntüle 1670883 Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın işlemcisi nedir biliyor musunuz?
qkami dedi: Eki Görüntüle 1670883 Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın işlemcisi nedir biliyor musunuz?
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #20 Kullanıcı311 dedi: Hocam cihazın işlemcisi nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... MTK galiba hiçbir fikrim yok. qkami dedi: MTK galiba hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... MediaTek Helio G80 (MT6769V) Buymuş
Kullanıcı311 dedi: Hocam cihazın işlemcisi nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... MTK galiba hiçbir fikrim yok. qkami dedi: MTK galiba hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... MediaTek Helio G80 (MT6769V) Buymuş