Dostlar selam. Telefonum yavaşlamaya başladı. Hızlı sorun yaratmayacak ROM yüklemek istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?
Telefonun resmi LineageOS destegi var.Dostlar selam. Telefonum yavaşlamaya başladı. Hızlı sorun yaratmayacak ROM yüklemek istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?
Bu işlem için telefona bir şey yapmaya gerek var mı yoksa stok haliyle yapabilir miyim? Bilgisayara bağlayıp bir şeyler yapılması gerektiğini duymuştum ve 15 gün sürüyor falan diyenler vardı.Telefonun resmi LineageOS destegi var.
Aynı işlemciyi kullanan Mi 6 telefonumda kullaniyorum mukemmel calisiyor, her hafta guncelleme gonderiyorlar. Kesinlikle oneririm.Info about chiron | LineageOS Wiki
wiki.lineageos.org
Her hafta guncelleme gonderiyorlar dedim guncelleme geldi
Eki Görüntüle 1850188
Kurulum konusunda da hicbir sorun yasamazsiniz. LineageOS ekibi resmi destekli telefonlara mukemmel bir kurulum rehberi saglıyor.
Eksiksiz okudugunuz surece sorun cikmaz, ingilizceniz yeterli degilse kurulumda yardimci olurum.Install LineageOS on chiron | LineageOS Wiki
wiki.lineageos.org
Bootloader kilidinin acilmasi lazim. Bilgisayar gerekiyor, bahsedilen islem bootloader kilidi zaten. Sansiniza bagli belki hemen acilabilir, belki de bir sure bekletir. Bu bir guvenlik onlemi.Bu işlem için telefona bir şey yapmaya gerek var mı yoksa stok haliyle yapabilir miyim? Bilgisayara bağlayıp bir şeyler yapılması gerektiğini duymuştum ve 15 gün sürüyor falan diyenler vardı.
Onu yapmama yardımcı olacak düzgün bir video var mı acaba rica etsem atabilir misin?Bootloader kilidinin acilmasi lazim. Bilgisayar gerekiyor, bahsedilen islem bootloader kilidi zaten. Sansiniza bagli belki hemen acilabilir, belki de bir sure bekletir. Bu bir guvenlik onlemi.
Ustte attigim linkte bootloader acma dahil yapmaniz gereken hersey yaziyor.Onu yapmama yardımcı olacak düzgün bir video var mı acaba rica etsem atabilir misin?
Tamamdır PC'ye geçip uğraşmayım teşekkür ederim.Ustte attigim linkte bootloader acma dahil yapmaniz gereken hersey yaziyor.
Anlamadiginiz bölüm olursa sorabilirsiniz.Install LineageOS on chiron | LineageOS Wiki
wiki.lineageos.org
Ustte attigim linkte bootloader acma dahil yapmaniz gereken hersey yaziyor.
Anlamadiginiz bölüm olursa sorabilirsiniz.Install LineageOS on chiron | LineageOS Wiki
wiki.lineageos.org
xiaomitools.com
Iptal etmenize falan gerek yok hocam, zaten acilmasi icin verilen sureyi bekledikten sonra ayni islemleri bir daha uygulamaniz gerekiyor.Tamamdır PC'ye geçip uğraşmayım teşekkür ederim.
@363652
Hocam diyelim ki 15 gün diyor. İstediğim an iptal edebiliyorum değil mi?
Eki Görüntüle 1850235
Edit: Fastboot'u açıyorum ama o ekranda kalıyor ve Windowsda ki uygulama görmüyor![]()
@bonz,
Adb sürücüleri yüklü mü?
Degilse buradan indirin.
ADB Installer – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.