Custom ROM Mi Mix 2 için hızlı ROM önerisi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.204
Dostlar selam. Telefonum yavaşlamaya başladı. Hızlı sorun yaratmayacak ROM yüklemek istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?
Telefonun resmi LineageOS destegi var.
Aynı işlemciyi kullanan Mi 6 telefonumda kullaniyorum mukemmel calisiyor, her hafta guncelleme gonderiyorlar. Kesinlikle oneririm.
Her hafta guncelleme gonderiyorlar dedim guncelleme geldi :D
Screenshot_20230706-140121_Trebuchet.png

Kurulum konusunda da hicbir sorun yasamazsiniz. LineageOS ekibi resmi destekli telefonlara mukemmel bir kurulum rehberi saglıyor.
Eksiksiz okudugunuz surece sorun cikmaz, ingilizceniz yeterli degilse kurulumda yardimci olurum.

Son düzenleme:
Telefonun resmi LineageOS destegi var.
Aynı işlemciyi kullanan Mi 6 telefonumda kullaniyorum mukemmel calisiyor, her hafta guncelleme gonderiyorlar. Kesinlikle oneririm.
Her hafta guncelleme gonderiyorlar dedim guncelleme geldi :D
Eki Görüntüle 1850188
Kurulum konusunda da hicbir sorun yasamazsiniz. LineageOS ekibi resmi destekli telefonlara mukemmel bir kurulum rehberi saglıyor.
Eksiksiz okudugunuz surece sorun cikmaz, ingilizceniz yeterli degilse kurulumda yardimci olurum.
Bu işlem için telefona bir şey yapmaya gerek var mı yoksa stok haliyle yapabilir miyim? Bilgisayara bağlayıp bir şeyler yapılması gerektiğini duymuştum ve 15 gün sürüyor falan diyenler vardı.

Bu işlem için telefona bir şey yapmaya gerek var mı yoksa stok haliyle yapabilir miyim? Bilgisayara bağlayıp bir şeyler yapılması gerektiğini duymuştum ve 15 gün sürüyor falan diyenler vardı.
Bootloader kilidinin acilmasi lazim. Bilgisayar gerekiyor, bahsedilen islem bootloader kilidi zaten. Sansiniza bagli belki hemen acilabilir, belki de bir sure bekletir. Bu bir guvenlik onlemi.

Ustte attigim linkte bootloader acma dahil yapmaniz gereken hersey yaziyor.
Anlamadiginiz bölüm olursa sorabilirsiniz.
Tamamdır PC'ye geçip uğraşmayım teşekkür ederim.

Ustte attigim linkte bootloader acma dahil yapmaniz gereken hersey yaziyor.
Anlamadiginiz bölüm olursa sorabilirsiniz.

@363652
Hocam diyelim ki 15 gün diyor. İstediğim an iptal edebiliyorum değil mi?

1688645530053.png

Edit: Fastboot'u açıyorum ama o ekranda kalıyor ve Windowsda ki uygulama görmüyor :(

Son düzenleme:
Tamamdır PC'ye geçip uğraşmayım teşekkür ederim.

@363652
Hocam diyelim ki 15 gün diyor. İstediğim an iptal edebiliyorum değil mi?

Eki Görüntüle 1850235

Edit: Fastboot'u açıyorum ama o ekranda kalıyor ve Windowsda ki uygulama görmüyor :(
Iptal etmenize falan gerek yok hocam, zaten acilmasi icin verilen sureyi bekledikten sonra ayni islemleri bir daha uygulamaniz gerekiyor.

Gormuyorsa driver'lari kurmanız gerekiyor.
"Avukat" hocam ( :D ) zaten söylemiş.
@bonz,
Adb sürücüleri yüklü mü?
Degilse buradan indirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı