Merhaba arkadaşlar, bayağıdır araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Görüntülü konuşma yaparken WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda kamera ters görünüyor modelde kamera altta olduğu için. Bir çözümü yok mudur?
Merhaba arkadaşlar, bayağıdır araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Görüntülü konuşma yaparken WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarda kamera ters görünüyor modelde kamera altta olduğu için. Bir çözümü yok mudur?
Yani hocam sorun şu. Normal telefonların ön kamerası yukarıda olur. Mi Mix 2 de ise alt kısımda. Telefonu ters çevirirsek bu sefer de karşı tarafın kamerası altta olmuş oluyor. Yani bunun bir çözümü yok. Kendim Mi Mix 2 kullanıyorum oradan biliyorum yani.
Yani hocam sorun şu. Normal telefonların ön kamerası yukarıda olur. Mi mix 2 de ise alt kısımda. Telefonu ters çevirirsek bu sefer de karşı tarafın kamerası altta olmuş oluyor. Yani bunun bir çözümü yok. Kendim mi mix 2 kullanıyorum oradan biliyorum yani.