![]()
Kampanyada.
Sadece Wi-Fi kullanabilirsin Ethernet girişi yok. Box olması daha az ısınması demek. Bir cihaz ısındığında performansı düşer. Sen gene bildiğini al. Yazdığım cihazlar uzun yıllar Android TV güncellemesi alacak.
![]()
Xiaomi Mi Box S 4K Wi-Fi Bağlantı Sorunu!
Xiaomi için yazılan 'Xiaomi Mi Box S 4K Wi-Fi Bağlantı Sorunu!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Xiaomi hakkında şikayet yazmak için tıklayın!www.sikayetvar.com
Aynı cihaza 200 TL fazla vermenin bir anlamı yok. A101'den almak daha mantıklı.
270 TL fazla vermeye gerek yok. 1030 TL'ye satan yerler var.Teknosa mağazasından almayı düşünüyordum. A101'de görünce acaba burdan mı alsam dedim. Teknosa'da 1300tl. Sizce hangisi daha sağlam olur
Botechede bakabilirsin.Hocam ısınma sorunu Xiaomi Stick'te de oluyor mu?
Nokia TV Box'a baktım. Bütçemin üstünde kalıyor. O yüzden onu alamayacağım.
Bir problem durumunda ilgilenirler mi, ve garanti halinde tekrar A101'e götürmem gerekiyor değil mi?
Daha sağlam diye birşey yok. Sonuçta garanti belgesi var. Bir sorun olduğunda aynı haklara sahipsin. Sadece dikkat et ki iade edilmiş cihaz olmasın.Teknosa mağazasından almayı düşünüyordum. A101'de görünce acaba burdan mı alsam dedim. Teknosa'da 1300tl. Sizce hangisi daha sağlam olur
Botechede bakabilirsin.
![]()
Botech Wzone 4K Android Tv Box - PttAVM.com
Botech Wzone 4K Android Tv Box Botech Wzone 4K Android Tv Boxwww.pttavm.com
Daha sağlam diye bir şey yok. Sonuçta garanti belgesi var. Bir sorun olduğunda aynı haklara sahipsin. Sadece dikkat et ki iade edilmiş cihaz olmasın.
Kutu açılmamış olmalı ve jiletininde. Cihazı kurduğundada hiç bir account olmamalı. Hangi cihazı aldığını ve deneyimlerini paylaşırmısın?İade edilip edilmediğini nereden anlarım?
Kutu açılmamış olmalı ve jiletininde. Cihazı kurduğundada hiçbir account olmamalı. Hangi cihazı aldığını ve deneyimlerini paylaşır mısın?
Eskidendi o.orasını bilmiyorum ama ethernet herzaman wifiden daha iyidir![]()
Yüklüyor…
www.ciceksepeti.com
Veya.
![]()
Nokia Tv-box-8000-black Tv Streaming Box 4k Uhd Android Siyah
Nokia Tv-box-8000-black Tv Streaming Box 4k Uhd Android Siyah / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Mi Box'tan uzak dur derim. Hemde Sony TV! Yolladığım her 2 cihazda lisanslı yani Full HD izlersin Netflix'i. Diğer cihazlarda bu çözünürlükte izleyemezsin. Artı botech cihazı 5 yıl Android güncelleme garantisi veriyor.
Kutu açılmamış olmalı ve jiletininde. Cihazı kurduğundada hiçbir account olmamalı. Hangi cihazı aldığını ve deneyimlerini paylaşır mısın?
Eskidendi o.
Bende botech wzone veya homatics box Q almayı düşünüyorum ama arayüz olarak Android yazıyor. Android TV yükleme şansım var mı? Android arayüzü şahsen çok kötü sanki 10 yıl öncesinin gibi görünüyor.