Hayalbaz7
Hectopat
Evet .Aldığım telefon kötü çıkarsa bir de ah vahlah havada uçuşur neden xiamoi almadım diye.Rom konusunu araştıracağım. Biraz şans işi telefon sonuç olarak. Hocam bilginizin sadakası bana yetti )) İyi akşamlar dilerim.Hocam mi 6 efsane dediğimi MIUI 8 ile geliyor. O yüzden sizi yarıyolda bırakmadığına inanıyorum. Size kalmış bir şey ama forumda birazcık gezerseniz anlarsınız MIUI'dan çok fazla kullanıcı (içlerinde bende varım) şikayetçi. MIUI 12'den özellikle ama anladığım kadarıyla siz Xiaomi almazsanız içinizde bir burukluk olabilir. Bu yüzden Xiaomi alabilirsiniz bence sıkıntı yok. Baktınız MIUI 12 başa çıkılacak gibi değil. ROM atarsınız sıkıntı yok.
@HaWlI KuLlANIcI İyi günler hocam, İyisiniz umarım .Bir konuda daha fikrinizi almak istiyorum. Babama da telefon almak istiyorum.Youtube .whatsapp ve aramak için kullanıyor. Küçük boyutlu sağlam ve orta üstü kamera olması yeterli .Yan ürün Redmi dahamı uygun olur ? biraz bakınca redmi t serisi redmi note serisi ve red mi pro serisi var.Ya da yukarıda söylediğiniz gibi ''Genellikle sosyal medyada, video ve film izlemek için kesinlikle en iyi tercihler Xiaomi'ler değil '' başka ürün mü tavsiye edersiniz.