Mi9t MIUI 11 sonrası sarj hızlı mı gidiyor?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar bugün Mi9t sipariş ettim ama aklımda bir soru var. MIUI 11 güncellemesinden sonra şarj daha hızlı bitiyormuş diye duydum. Kullanan var mı, doğru mu? Güncelleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Redmi Note 5 kullanıcısı olarak, ben ve diğer başka modelleri kullananların ortak şikayeti, büyük bir güncelleme (yeni versiyon Android veya MIUI) geldikten sonra hızlı şarj tükenmesidir. Kimileri telefon sıfırlayınca iyileşme olduğunu söyler. Ben o konuda emin değilim. 1 hafta veya birkaç şarj döngüsünden sonra düzeldiği de söylenir. Buna katılıyorum.

Mi 9T ile ilgili bu konuda olağan üstü bir durum duymadım. Bu marka konusunda hüküm verirken olabildiğince fazla sayıda kişinin yorumlarını dikkate alın. Hali hazırda bir Xiaomi veya Redmi cihaz varsa veya almaya karar kılarsanız, MIUI Türkiye forumuna uğramanızı tavsiye ederim. Bu marka hakkında uzmanlaşmış ve içerik üreten (custom OS, tema vs.) pek çok kişi var orada. Hatta misafir olarak da soru sorulabiliyordu hatırladığım kadarıyla. Daha fazla Mi 9T kullanıcısına ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı