Miady Power Bank 5000 mAh alınır mı?

Valla powerbank işi çok sıkıntı dostum güvenilir markalar dışında almanı tavsiye etmem. Tavsiye etmememin tek sebebi vaat edilen mahı sağlayamayabiliyorlar.

Valla powerbank işi çok sıkıntı dostum güvenilir markalar dışında almanı tavsiye etmem. Tavsiye etmememin tek sebebi vaat edilen mahı sağlayamayabiliyorlar.
Bu marka güvenilir mi peki sizce?

O kadar bütçem yok malesef.

Emin misiniz o civarlarda olduğuna?

Hocam firmalar mAh değerlerini 3.7 volt için veriyor genelde. 5 Volt için mAh değeri değişiyor. Eğer verilen 5000 mAh değeri 3.7 volt içinse bu Powerbank'in gerçek kapasitesi 3700 mAh civarında.

Hocam firmalar mAh değerlerini 3.7 volt için veriyor genelde. 5 Volt için mAh değeri değişiyor. Eğer verilen 5000 mAh değeri 3.7 volt içinse bu Powerbank'in gerçek kapasitesi 3700 mAh civarında.
Emin değilim hocam içini açıp bakmadan bilemeyiz zaten emin olmadığım için diyorum almayın diye ama sahtekarlıklar olabilir Amazonda özellikle çok fazla var böyle şeyler
Peki bana 200 Tl altına bulabileceğiniz en iyi powerbank hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…