Micro SD kart PSP'de kullanılır mı?

HarunBURAK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Elimde Playstation Portable 3006 var. Kırılmış versiyon. Fakat bir Memory Stick hafıza kartına sahip değilim. İnternette micro SD kartı Memory Sticke dönüştürebilen bir adaptör gördüm. Laptop kart okuyucularına benziyor. Fiyatı 10₺. Bunu alsam, içerisine 16 GB Sandisk hafıza kartı taksam PSP'ye oyun atabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışır, ancak arada adaptörden dolayı ufak bir veri hızı kaybı yaşayacaksınızdır muhtemelen. Buda oyun içinde kasmalara veya takılmalara neden olabilir.

Çalışır, ancak arada adaptörden dolayı ufak bir veri hızı kaybı yaşayacaksınızdır muhtemelen. Buda oyun içinde kasmalara veya takılmalara neden olabilir.
Peki aradaki 50-60 TL'lik fiyat farkına değer mi?

Değmez. PSP'ler ömürlerinin sonlarını yaşayan ürünler bence. Bu yüzden eğer son demlerinde biraz daha kaliteli ve akıcı bir deneyim istiyorsanız tahminimce gayet ucuza bulabileceğiniz 16GB orijinal MemoryStickProDuo satın almanız.

Haklısın ama lise öğrencisiyim. Elimde 16 GB SD kart var SanDisk'in. 10₺ adaptör almak 80₺ ye memory stick almaktan daha cazip geldi. PSP'de para vermedim zaten doğum günümde alınan drone ile takas ettim. Son kes sorucam 1 2 ay para biriktireyim mi. [Umarım ne yaparsan yap demessin ]

Bence değmez, 10 TL verip adaptörü al, gözle görülür bir kasma olacağını zannetmiyorum.

Ben PSP kullanırken oyunları orijinal MemoryStick'te kullanıyordum, ancak oyunları fazla yer kaplamasın diye sıkıştırıp atıyordum. Bir oyun bölümünü geçmek 2-3 dakika sürüyordu. 10₺ gözden çıkartılabilecek bir para. Alıp şansını dene, baktın kasmıyor ucuza kapatmış olursun işi. Baktın ki kasma oluyor bu sefer mecburen para biriktirmek durumunda kalacaksın.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Adaptör aldım. Oyunlar biraz kastı. Ama oyunları CSO formatından İSO formatına çevirdim. Hiç donma yok. Adaptör alacaklara öneririm. Oyunları İSO olarak atın. Boyut büyük oluyor ama donmuyor.

Kardeşim ben de psp var ama üst tarafına takılıyor hafıza kartı. Micro sd kartı aldım büyük geldi içine girmiyor. Sd kartı nerde bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…