iceddearth Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #1 Az önce kedimin atlaması sonucu şarj kablomun ucu kırıldı ve eski kabloları kullanmak yerine yeni kablo almaya karar verdim. Maksimum 40 TL Micro USB kaliteli uzun süre götürecek bir kablo önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2021
Az önce kedimin atlaması sonucu şarj kablomun ucu kırıldı ve eski kabloları kullanmak yerine yeni kablo almaya karar verdim. Maksimum 40 TL Micro USB kaliteli uzun süre götürecek bir kablo önerir misiniz?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 1 Ekim 2021 #2 Fırsat: Ugreen örgülü Micro USB data ve şarj kablosu, siyah, 2 metre Ugreen Örgülü Micro USB Data ve Şarj Kablosu, Siyah, 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar Type-C olanını kullanıyorum tavsiye ederim.
Fırsat: Ugreen örgülü Micro USB data ve şarj kablosu, siyah, 2 metre Ugreen Örgülü Micro USB Data ve Şarj Kablosu, Siyah, 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar Type-C olanını kullanıyorum tavsiye ederim.
S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ekim 2021 #3 Blitzwolf markasının örgülü kablosunu kullanmıştım. 2.5 yıl sonra şarj etmemeye başladı. Soketi ona rağmen sağlamdı.
Blitzwolf markasının örgülü kablosunu kullanmıştım. 2.5 yıl sonra şarj etmemeye başladı. Soketi ona rağmen sağlamdı.