Micro USB'yi jak girişine çevirme

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. Micro USB'i 3.5 mm jak girişine çevirmek istiyorum. Bunun için uygun aparat nedir? Type-C girişi jak girişine çeviren ufak kablo olur ya işte onun Micro USB versiyonunu arıyorum. Bilen varsa link atabilir misiniz? Telefonumun jak girişi bozuk. Soketi değiştirtmek için tonla para veremem.

Hocam, telefonun da buradan ses vermesi gerekir. Çoğu cihazda bu özellik yok. 3,5mm çıkışı olmayanlar destekliyor.

Telefonda 3, 5mm girişi var ise şarj giriş yerine genelde o özelliği eklemıyorlar denemek gerek ama pek ümidiniz olmasın dost acı söyler.

Teşekkür ederim. Bluetooth kulaklığım var tabi ki ama 2.4 GHz bandı kullanıyor ve telefonum da 2.4 GHz kullanıyor Wi-Fi'da. Çakışmalar yüzünden hız sorunları yaşıyordum. Mikrofon performansı ise o kadar iyi değil. Sesim hariç çoğu dış sesi alıyor.

Olmaz ve yoktur. Çünkü USB standartı üzerinden analog (ses sinyalleri analog-tur/-dur (bilemedin şimdi)) sinyaller anlaşılmaz. Araya dijital sinyalleri analoga çeviren bir devre olmalıdır. Ancak bu sayede ses çıkışı elde edilebilir. 3.5 mm jak girişi olmayan telefonlarda C tipi USB soketi olduğun ekstrandan telefonun ürettiği ses sinyallerini verebilir ama Micro B tipi USB soketlerinde bu mümkün değildir.

J7 Prime kullanıyorum. Sizce çalışır mı?

Zannetmiyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…