Micron 4atf1G64HZ-3G2F1 ile stabil çalışacak RAM önerisi

Bütçe
~500

Angarya_messi

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın
Meslek
Öğrenci
Daha önce Acer Extensa EX215-54G sistemim için RAM önerisi açmıştım RAM anakarta gömülü olduğu için tam bilgi alamıyordum, bir arkadaş RAM expert uygulaması ile daha detaylı bilgi alabileceğimi söyledi. Bu modülle uyumlu 8 GB RAM önerebilir misiniz?

1681911933474.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı model bile olsa RAM'lerde uyumluluk açısından garanti yok fakat sıkıntı olmayacaktır yüksek ihtimalle. Crucial RAM'lerde Micron çip kullaniliyor.

"Crucial RAM'lerde Micron çip kullaniliyor." aradığım cevap buydu teşekkürler.

Daha önce Acer Extensa EX215-54G sistemim için RAM önerisi açmıştım RAM anakarta gömülü olduğu için tam bilgi alamıyordum, bir arkadaş RAM expert uygulaması ile daha detaylı bilgi alabileceğimi söyledi. Bu modülle uyumlu 8 GB RAM önerebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1746389

Hocam RAM aldıysanız hangi RAM'i aldınız

Hocam RAM aldıysanız hangi RAM'i aldınız.

Mesajdaki RAM'i aldım hocam. MediaMarkt'dan sipariş geçip elden teslim aldım. Ama size önerim Online sipariş verecekseniz N11 dışında diğer siteleri tercih edin.(siteyi kötülemek için değil genelde satıcılar sıkıntı)

Mesajdaki RAM'i aldım hocam. MediaMarkt'dan sipariş geçip elden teslim aldım. Ama size önerim Online sipariş verecekseniz N11 dışında diğer siteleri tercih edin.(siteyi kötülemek için değil genelde satıcılar sıkıntı)

Peki şu an RAM sorunsuz çalışıyor değil mi bende alacağımda

Bir sıkıntı olmadı, hala kullanmaya devam edebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı