A alicelikten235 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 13 20 Haziran 2020 #31 Butschi dedi: Sanal kart derken? Direkt olarak Encard'ı kullandım. Genişletmek için tıkla... Kartın içinde fiziksel olmayan kart var ya, ondan işte. Hiç kullanmadın mı sanal kart? Ya da duymadın mı?
Butschi dedi: Sanal kart derken? Direkt olarak Encard'ı kullandım. Genişletmek için tıkla... Kartın içinde fiziksel olmayan kart var ya, ondan işte. Hiç kullanmadın mı sanal kart? Ya da duymadın mı?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #32 alicelikten235 dedi: Kartın içinde fiziksel olmayan kart var ya, ondan işte. Hiç kullanmadın mı sanal kart? Ya da duymadın mı? Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama hayır sanal kartı girmedim.
alicelikten235 dedi: Kartın içinde fiziksel olmayan kart var ya, ondan işte. Hiç kullanmadın mı sanal kart? Ya da duymadın mı? Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama hayır sanal kartı girmedim.
A alicelikten235 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 13 20 Haziran 2020 #33 Butschi dedi: Biliyorum, ama hayır sanal kartı girmedim. Genişletmek için tıkla... Etrafında deneyen birisi var mı peki? Provizyon falan diyorlar. Olur mu sence?
Butschi dedi: Biliyorum, ama hayır sanal kartı girmedim. Genişletmek için tıkla... Etrafında deneyen birisi var mı peki? Provizyon falan diyorlar. Olur mu sence?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #34 alicelikten235 dedi: Etrafında deneyen birisi var mı peki? Provizyon falan diyorlar. Olur mu sence? Genişletmek için tıkla... Deneyen birisi yok. Direkt free trial ödeme ekranından bir alıntı.
alicelikten235 dedi: Etrafında deneyen birisi var mı peki? Provizyon falan diyorlar. Olur mu sence? Genişletmek için tıkla... Deneyen birisi yok. Direkt free trial ödeme ekranından bir alıntı.
MSalihYaldiz Megapat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 111 Yer Konya, localhost Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 21 Haziran 2020 #35 Hayır, kredi kartı ve sanal kartı gerekmiyor. Ücretsiz için. Azure Ücretsiz Hesabı SSS | Microsoft Azure Bunu bakabilir misin?
Hayır, kredi kartı ve sanal kartı gerekmiyor. Ücretsiz için. Azure Ücretsiz Hesabı SSS | Microsoft Azure Bunu bakabilir misin?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #36 MSalihYaldiz dedi: Hayır, kredi kartı ve sanal kartı gerekmiyor. Ücretsiz için. Azure Ücretsiz Hesabı SSS | Microsoft Azure Bunu bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Başta üyelik başlatırken istiyor.
MSalihYaldiz dedi: Hayır, kredi kartı ve sanal kartı gerekmiyor. Ücretsiz için. Azure Ücretsiz Hesabı SSS | Microsoft Azure Bunu bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Başta üyelik başlatırken istiyor.
MSalihYaldiz Megapat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 111 Yer Konya, localhost Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 21 Haziran 2020 #37 Otomatik yenileme: Kapalı. Butschi dedi: Başta üyelik başlatırken istiyor. Genişletmek için tıkla... İlk duydum.
Otomatik yenileme: Kapalı. Butschi dedi: Başta üyelik başlatırken istiyor. Genişletmek için tıkla... İlk duydum.
A alicelikten235 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 13 21 Haziran 2020 #38 MSalihYaldiz dedi: Eki Görüntüle 597289 Otomatik yenileme: Kapalı. İlk duydum. [/QUOT MSalihYaldiz dedi: Eki Görüntüle 597289 Otomatik yenileme: Kapalı. İlk duydum. Genişletmek için tıkla... Şimdi anlamadım ben. Başta kart istiyor mu? İstemiyor mu? Genişletmek için tıkla...
MSalihYaldiz dedi: Eki Görüntüle 597289 Otomatik yenileme: Kapalı. İlk duydum. [/QUOT MSalihYaldiz dedi: Eki Görüntüle 597289 Otomatik yenileme: Kapalı. İlk duydum. Genişletmek için tıkla... Şimdi anlamadım ben. Başta kart istiyor mu? İstemiyor mu? Genişletmek için tıkla...
MSalihYaldiz Megapat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 111 Yer Konya, localhost Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 21 Haziran 2020 #39 Şimdi yeni çıktı. Kart istiyormuş.
A alicelikten235 Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 13 22 Haziran 2020 #40 Peki arkadaşlar, sanal kart kabul ediyor mu? Etmiyor mu?