Microsoft Azure'de borç olur mu?

Merhaba Azure ücretsiz hesap açmıştım 200$ hediye kredim var lakin yanlışlıkla upgrade butonuna basıp temel kullandıkça öde paketine geçtim. Kontrol ettiğimde şu an halen hediye bakiyem var gözüküyor. Yapacağım sanal makine kiralamaları hediyemden mi gidecek? Ve kullandıkça öde paketi hediye kartım bitince kullanmasam dahi borç falan yazabilir mi? Gerçi çok saçma kullanmadığım halde borç yazması ama sorayım dedim. Kısaca şöylede yapabilir miyim hediye bakiyem bitmeye yakın tüm sunucuları kapatıp hesabı silsem sorun yaratır mı?

Yapacağım sanal makine kiralamaları hediyemden mi gidecek?
Kartına limit koyup deneyebilirsin yüksek ihtimalle hediye bakiyeyi kullanacak.
Ve kullandıkça öde paketi hediye kartım bitince kullanmasam dahi borç falan yazabilir mi?
Yazılmaz.
Kısaca şöylede yapabilir miyim hediye bakiyem bitmeye yakın tüm sunucuları kapatıp hesabı silsem sorun yaratır mı?
Yapabilirsin sorun çıkmaz. Eskiden binlerce dolar borç yapıp hesaplarda bırakıyorlardı öylece bilmiyorum şu anda sistem nasıl.

Kartına limit koyup deneyebilirsin yüksek ihtimalle hediye bakiyeyi kullanacak.

Yazılmaz.

Yapabilirsin sorun çıkmaz. Eskiden binlerce dolar borç yapıp hesaplarda bırakıyorlardı öylece bilmiyorum şu anda sistem nasıl.
Hocam zaten oluşturmanın son etapında azure kredileriniz uygundur yazıyo ama emin olamadım.

@dlasb hocam bide bir şey daha soracağım bu azuredeki ubuntu vps e termuxtaki ssh tan girebilir miyiz? Bilgin var mı acaba pc yok şuan anakartım bozulduda.

Hocam zaten oluşturmanın son etapında Azure kredileriniz uygundur yazıyor ama emin olamadım.

@dlasb hocam bir de bir şey daha soracağım bu Azure'deki Ubuntu VPS'e Termux'taki SSH'tan girebilir miyiz? Bilgin var mı acaba PC yok şu an anakartım bozulduda.
Yapılabiliyor fakat Azure'de konsolda aç özelliği yok muydu VPS'i? Yeni pencerede açıyordu bilgisayarı.

Ben kullandım. Toplam 353 dolar kartımdan kesildi. Sonra şikayet ettim dedim ki hem ücretsiz yazıyorsunuz hem para alıyorsunuz. İtiraz ediyorum filan deyince iyi niyet göstergesi olarak parayı iade ettiler. Ticket açınca amerikadan telefonla arıyorlar arandığınız zaman derdinizi çat pat anlatmanız lazım. Bir daha olursa iade etmeyiz dediler. Tabi şikayeti Türkiye ofisine değil merkez ofise iletmeniz lazım. Türkiye'deki microsoft'un kendinden haberi yok. Arıyorum herkes birbirine yönlendiriyor kimsenin bişe bildiği yok.

Ben kullandım. Toplam 353 dolar kartımdan kesildi. Sonra şikayet ettim dedim ki hem ücretsiz yazıyorsunuz hem para alıyorsunuz. İtiraz ediyorum filan deyince iyi niyet göstergesi olarak parayı iade ettiler. Ticket açınca amerikadan telefonla arıyorlar arandığınız zaman derdinizi çat pat anlatmanız lazım. Bir daha olursa iade etmeyiz dediler. Tabi şikayeti Türkiye ofisine değil merkez ofise iletmeniz lazım. Türkiye'deki microsoft'un kendinden haberi yok. Arıyorum herkes birbirine yönlendiriyor kimsenin bişe bildiği yok.
Amerikadan arayan eleman türk mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı