Çözüldü Microsoft Azure'de Fatura Ödenmediğinde Ne Oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Microsoft Azure'de ücretsiz makine aldım. Arka planda da fatura yani ücret işlemeye devam ediyor ücretsiz olduğu halde. (Depolamadan gidiyor. ) Ayrıca bir de ücretli makine aldığımı hesaba katın. (Henüz almadım. )

Ben bu faturayı ödemezsem ne olur? Abonelik iptal mi olur?
Ben faturayı ödemeden aboneliği iptal edersem bu faturayı aboneliği tekrar açtığımda mı ödemek zorunda kalacağım?

Kısacası fatura ile ilgili bir sorun yaşamam değil mi? Araştırdım ama Microsoft net bir bilgi vermiyor.

Ben zaten kimseye yapın diye teşvik etmiyorum. Ama adamlar böyle bir şeye kalkışmasın diye yalan da söylemem. Sözleşme de yazıyor her şey.
Teşvikte bulunmuyorsun evet. Ama bu yönde yönlendirme de yapma. Kendini "uyanık" tanımlayan sınıf dolar bazında faiz yüküyle karşılaşmazlar umarım.

Teşvikte bulunmuyorsun evet. Ama bu yönde yönlendirme de yapma. Kendini "uyanık" tanımlayan sınıf dolar bazında faiz yüküyle karşılaşmazlar umarım.
Bunun sonu Türkiye'ye deneme üyeliklerinin kapatılması olur en fazla. Sözleşmenin dışına çıkmaz adamlar. Hem hangi yorumumda adamları bu konuya yönlendirdim? Böyle bir bilgi doğru değil.

Çok özür dileyerek konuyu hortlatıyorum, göndermiş olduğum fotoğraftaki kullanımlar bana ait değildir. Microsoft hesabım başkası tarafından çalındı ve bu kullanımlar oluştu. Desteğe yazdım, ne yapmalıyım? Davalık olur muyum? Bunlardan korkmalı mıyım?
123123123.jpg
321321321.jpg weq.jpg

Çok özür dileyerek konuyu hortlatıyorum, göndermiş olduğum fotoğraftaki kullanımlar bana ait değildir. Microsoft hesabım başkası tarafından çalındı ve bu kullanımlar oluştu. Desteğe yazdım, ne yapmalıyım? Davalık olur muyum? Bunlardan korkmalı mıyım?Eki Görüntüle 800001Eki Görüntüle 800002Eki Görüntüle 800003
Belki de sen harcadın ama çaktırmıyorsun. Neyse başkası harcadı veya sen harcadın diyelim. Microsoft hesabını kapatıyor. Belki İrlanda'dan bir telefon ile aranabilirsin fakat kartında yeterince para yoksa paran çekilmez.

Belki de sen harcadın ama çaktırmıyorsun. Neyse başkası harcadı veya sen harcadın diyelim. Microsoft hesabını kapatıyor. Belki İrlanda'dan bir telefon ile aranabilirsin fakat kartında yeterince para yoksa paran çekilmez.
Hayır gerçekten çaktırmamak değil, direkt banka kartımı iptal ettirdim zaten. Tüm olanları geçenleri anlatırdım ama şu an gerek değil. İlgili tüm yerlere, microsoft desteğe falan mesaj attım ama hiçbir türlü rahat edemiyorum. Microsoft Azure'nin ne işe yaradığını bile bilmiyorum.
Bu ödenmesi zorunlu bir fatura'mı, ya da microsoft azure hesabı kapatma diye bir şey var mı?

Hayır gerçekten çaktırmamak değil, direkt banka kartımı iptal ettirdim zaten. Tüm olanları geçenleri anlatırdım ama şu an gerek değil. İlgili tüm yerlere, microsoft desteğe falan mesaj attım ama hiçbir türlü rahat edemiyorum. Microsoft Azure'nin ne işe yaradığını bile bilmiyorum.

Bu ödenmesi zorunlu bir fatura'mı, ya da microsoft azure hesabı kapatma diye bir şey var mı?
Azure hesabının aboneliğini iptal edebilirsin fakat yine de karttan para çekmeye çalışır. Zaten yaklaşık 3 ay kadar seninle uğraşırlar, sonra bırakırlar.

Azure hesabının aboneliğini iptal edebilirsin fakat yine de karttan para çekmeye çalışır. Zaten yaklaşık 3 ay kadar seninle uğraşırlar, sonra bırakırlar.
Teşekkür ederim, eğer 5-10 yıl sonra bile başım ağrımayacaksa ve her şey bitecekse sorun yok. Kartımı iptal ettirdim bunu öğrendiğim zaman.

Teşekkür ederim, eğer 5-10 yıl sonra bile başım ağrımayacaksa ve her şey bitecekse sorun yok. Kartımı iptal ettirdim bankadan bunu öğrendiğim zaman.
Yıllar sonra faizi ile karşına çıkarlar. Borcun 10 milyonun üzerine çıkar. Tabii ki şaka yapıyorum, bana birkaç kişi de bunun için danıştı. Zaten sözleşmede de yazıyor, sözleşmenin dışına çıkamazlar. Sözleşmeye göre en fazla hesabı kapatıyorlar.

Rica ederiz, iyi günler dilerim. :)
Eminim ki Microsoft yakında toplu davalar açacak, eminim :). Benzer çok olay yaşandı farklı şirketlerde.
Kullanıcıya imzalatılan bir sözleşmenin dışına mı çıkacaklar diyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı