Microsoft doğrulama yöntemi çalışmıyor hatası nasıl giderilir?

herakx_za

Femtopat
Daha fazla  
"Microsoft bu doğrulama yöntemi şu anda çalışmıyor. Lütfen başka bir yöntem deneyin." hatası yüzünden 4 gündür hesabıma giremiyorum. Şifremi unuttum ve SMS göndermeye çalıştığımda bu doğrulama yöntemi şu anda çalışmıyor hatası veriyor ve düzelmiyor da. Bu hata 4 gün falan oluyor desteğe de yazdım fakat denemeye devam edin falan dediler. Biraz da araştırdım 1 hafta bekleyin falan diyorlar.

Aynı durum şu an bende de mevcut. Garip olan şu ki, 'kullanıcı adımı unuttum' dediğimde kod geliyor, ancak şifre sıfırlamaya gelince benden son dört hane isteniyor ve telefon seçeneğine tıklıyorum. Bazen 'yöntem çalışmıyor' hatası veriyor, bazen ise açılıyor ama bu sefer de telefonuma hiçbir şekilde kod gelmiyor. Bu yüzden hesabıma erişemiyorum.

Galiba genel bir sorun olabilir mi? çünkü ben salı günü veya pazartesi hatırlamıyorum kod geldi fakat gmail ise bu sefer çok fazla kod istediniz dedi ve giremedim bidahada sms gönderemedim.

Desteğede yazdım bazılarında yazdılar denemeye devam edin dediler bi kaç kere daha gönderdim cevap bile vermediler.

Ben sorunu çözdüm yani oldu telefonumdan interneti kapatıp denedim ve kod geldi en sonda salı günü kod gelmişti ve gene oldu sonunda şifremi değiştirebildim.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı