Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #1 Bing seçili olmadığı halde Bing ile arama yapıyor durduk yere böyle oldu Google seçili aslında.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.440 Çözümler 18 Yer Batman 20 Ekim 2023 #2 Bu ayarları yaptınız mı? @Ogulcqnn Adres çubuğu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeyi Google da aratır, arama kutusu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeleri Bing'te aratır. Artı 0 Eksi
Bu ayarları yaptınız mı? @Ogulcqnn Adres çubuğu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeyi Google da aratır, arama kutusu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeleri Bing'te aratır.
Atilla Kürşat Oktay Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Ekim 2023 #3 Edge de Bing'in ayrıyeten arama motoruna bağımsız bin arama motoru var bu chat GPT'yi kullanıyor bildiğim kadarıyla kapatılamıyor ama simge olarak küçültebilirsin Artı 0 Eksi
Edge de Bing'in ayrıyeten arama motoruna bağımsız bin arama motoru var bu chat GPT'yi kullanıyor bildiğim kadarıyla kapatılamıyor ama simge olarak küçültebilirsin
KS KS Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #4 ED Crasher dedi: Bu ayarları yaptınız mı? Eki Görüntüle 1984207 @Ogulcqnn Adres çubuğu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeyi Google da aratır, arama kutusu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeleri Bing'te aratır. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten ama yine de Bing ile arama yapıyor sanırım tarayıcı değiştirme vakti gelmiş harici tarayıcı önerebilir misiniz? Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Bu ayarları yaptınız mı? Eki Görüntüle 1984207 @Ogulcqnn Adres çubuğu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeyi Google da aratır, arama kutusu seçili ise adres çubuğuna yazdığınız kelimeleri Bing'te aratır. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten ama yine de Bing ile arama yapıyor sanırım tarayıcı değiştirme vakti gelmiş harici tarayıcı önerebilir misiniz?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.440 Çözümler 18 Yer Batman 20 Ekim 2023 #5 Ogulcqnn dedi: Öyle zaten ama yine de Bing ile arama yapıyor sanırım tarayıcı değiştirme vakti gelmiş harici tarayıcı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben zaten Edge kullanıyorum bende öyle bir sorun olmuyor, aramak istediğiniz şeyi tarayıcıda hangi bölüme yazıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ogulcqnn dedi: Öyle zaten ama yine de Bing ile arama yapıyor sanırım tarayıcı değiştirme vakti gelmiş harici tarayıcı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben zaten Edge kullanıyorum bende öyle bir sorun olmuyor, aramak istediğiniz şeyi tarayıcıda hangi bölüme yazıyorsunuz?
KS KS Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #6 ED Crasher dedi: Ben zaten Edge kullanıyorum bende öyle bir sorun olmuyor, aramak istediğiniz şeyi tarayıcıda hangi bölüme yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İki bölümü de kullanıyorum normalde bende de sorun yoktu güncelleme mi geldi dediğiniz ayar harici bir bölüm mü var bilmiyorum anlamadım Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Ben zaten Edge kullanıyorum bende öyle bir sorun olmuyor, aramak istediğiniz şeyi tarayıcıda hangi bölüme yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İki bölümü de kullanıyorum normalde bende de sorun yoktu güncelleme mi geldi dediğiniz ayar harici bir bölüm mü var bilmiyorum anlamadım
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.440 Çözümler 18 Yer Batman 20 Ekim 2023 #7 Ogulcqnn dedi: İki bölümü de kullanıyorum normalde bende de sorun yoktu güncelleme mi geldi dediğiniz ayar harici bir bölüm mü var bilmiyorum anlamadım Genişletmek için tıkla... Edge ana sayfasını ss olarak atar mısınız? Artı 0 Eksi
Ogulcqnn dedi: İki bölümü de kullanıyorum normalde bende de sorun yoktu güncelleme mi geldi dediğiniz ayar harici bir bölüm mü var bilmiyorum anlamadım Genişletmek için tıkla... Edge ana sayfasını ss olarak atar mısınız?
KS KS Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #8 attım ED Crasher dedi: Edge ana sayfasını ss olarak atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-20 232548.png 145,6 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.440 Çözümler 18 Yer Batman 20 Ekim 2023 #9 Ogulcqnn dedi: attım Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi aramayı Bing olarak değiştirdim ve sonra tekrar Google yaptım ama Bingte aramaya başladı tarayıcıyı kapatıp açınca düzeldi nedense. Artı 0 Eksi
Ogulcqnn dedi: attım Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi aramayı Bing olarak değiştirdim ve sonra tekrar Google yaptım ama Bingte aramaya başladı tarayıcıyı kapatıp açınca düzeldi nedense.
KS KS Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #10 ED Crasher dedi: Ben de şimdi aramayı Bing olarak değiştirdim ve sonra tekrar Google yaptım ama Bing'te aramaya başladı tarayıcıyı kapatıp açınca düzeldi nedense. Genişletmek için tıkla... Arama motorunu sıfırlamak yeterliymiş hala neden bozulduğunu bilmiyorum ama her neyse teşekkürler Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Ben de şimdi aramayı Bing olarak değiştirdim ve sonra tekrar Google yaptım ama Bing'te aramaya başladı tarayıcıyı kapatıp açınca düzeldi nedense. Genişletmek için tıkla... Arama motorunu sıfırlamak yeterliymiş hala neden bozulduğunu bilmiyorum ama her neyse teşekkürler