sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 814 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Birkaç hafta önce Microsoft Edge'e geçtim ve e-posta kısmının üst tarafında boşluk var. E-postalara bakarken de boşluk oluyor ve küçük gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Birkaç hafta önce Microsoft Edge'e geçtim ve e-posta kısmının üst tarafında boşluk var. E-postalara bakarken de boşluk oluyor ve küçük gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 Bu sadece gmail'de olmuyorsa orası yer işaretleri çubuğu olabilir, kapatmak çözecektir. Sadece gmail'de oluyorsa o zaman bir fikrim yok.
Bu sadece gmail'de olmuyorsa orası yer işaretleri çubuğu olabilir, kapatmak çözecektir. Sadece gmail'de oluyorsa o zaman bir fikrim yok.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 814 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Klaizee dedi: Bu sadece Gmail'de olmuyorsa orası yer işaretleri çubuğu olabilir, kapatmak çözecektir. Sadece Gmail'de oluyorsa o zaman bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sadece Gmail'de oluyor ama Gmail'e yer imlerinden giriyorum.
Klaizee dedi: Bu sadece Gmail'de olmuyorsa orası yer işaretleri çubuğu olabilir, kapatmak çözecektir. Sadece Gmail'de oluyorsa o zaman bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sadece Gmail'de oluyor ama Gmail'e yer imlerinden giriyorum.