Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Kasım 2021 #1 Dosya indiriyorum, indirelenlere geliyorum ve aça tıklıyorum, öyle açılıyor. Masaüstünde indirilenlerde yok, yerini nasıl bulabilirim? (Not: Kaydetme yeri masaüstü.) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Dosya indiriyorum, indirelenlere geliyorum ve aça tıklıyorum, öyle açılıyor. Masaüstünde indirilenlerde yok, yerini nasıl bulabilirim? (Not: Kaydetme yeri masaüstü.)
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #2 Edge'de iken CTRL+j kombinasyonu ile indirilenler görünmekte, oradan direkt ulaşabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Kasım 2021 #3 Esdeath.xyz dedi: Edge'de iken CTRL+j kombinasyonu ile indirilenler görünmekte, oradan direkt ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben masaüstüne gelmesine istiyorum ama olmuyor, ayarlardan da yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Edge'de iken CTRL+j kombinasyonu ile indirilenler görünmekte, oradan direkt ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben masaüstüne gelmesine istiyorum ama olmuyor, ayarlardan da yaptım.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #4 Dediğime bir bakın derim oradan nereye indiğini görebilirsiniz. İmlecin bulunduğu yere tıklarsanız dosya konumu karşınıza çıkar. Tıklayınca bu şekilde çıkıyor. Artı 0 Eksi
Dediğime bir bakın derim oradan nereye indiğini görebilirsiniz. İmlecin bulunduğu yere tıklarsanız dosya konumu karşınıza çıkar. Tıklayınca bu şekilde çıkıyor.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Kasım 2021 #5 Buraya indiriyor ama ben burayı seçmedim ki Artı 0 Eksi
Efe Hakan Çetinkaya Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 Yer Hatay / Dörtyol Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım, Bilgisayar Teknik Servis 9 Kasım 2021 #6 Indirilen konumu degistirme yeniden degistirin. Temp dosyasındaki gördüğün bütün programlarin geçmis kalinti hedefidir oraya takilma. Artı 0 Eksi
Indirilen konumu degistirme yeniden degistirin. Temp dosyasındaki gördüğün bütün programlarin geçmis kalinti hedefidir oraya takilma.