PlayStation Microsoft Fligh Simulator 2024 geliyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi sosyaller geçtiğimiz günlerde Microsoft Flight Simulator 2024, PS5 için duyurulmuştu. Geliştirici ekip, 2026 yılında oyuna ücretsiz bir güncellemeyle PS VR2 desteği ekleyeceğini de duyurdu.

Ayrıca DualSense'in de tüm özelliklerini kullanacaklar. Farklı hızlara, yer tiplerine göre deneyim farklılaşacak.

Oyunda dünyanın istediğimiz her yerine gerçekçi bir oynanış ile uçabiliyoruz. 40.000'den fazla havalimanı ve pist mevcut.

Microsoft Flight Simulator 2024, 8 Aralık'ta PS5 için çıkışını gerçekleştirecek.
Sİzler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geliştirici Grubun İnstagram Videosu

Çok güzel olur da o kadar kontrolü dualsense ile nasıl yapacağız, ne kadar zorlar veya basitleştirilecek mi? Önemli olan bu.

Çok güzel olur da o kadar kontrolü DualSense ile nasıl yapacağız, ne kadar zorlar veya basitleştirilecek mi? Önemli olan bu.

Xbox'ta çok güzel yapmışlardı kontrolcü şemasını. Yüzlerce saatte hiçbir sıkıntı çekmeden oynadım. İstediğinizde mouse gibi imleç çıkıyor ve R3 veya L3 (hangisi hatırlamıyorum) ile oynatıyorsunuz imleci ve imleçle istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz uçakta, istediğinizde de R3 veya L3 kamerayı vs yönlendirmeye yarıyor. Sırf Microsoft Flight SIM için PC toplayacaktım bu haberden sonra vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…