Çözüldü Microsoft Flight Simulator indirirken düşük indirme hızı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetbora

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800x3D 32gb 3200mhz ram RTX 4060ti
Bugün oyunu 1000 megabit download internetim ile başlattım ve ilk başta yaklaşık 300 Mbit/s hızlarında indiriyordum. Lakin birdenbire 8 Mbit/s ye düştü ve ne yaptıysam artmıyor.

Çözüm
İndirme önbelleğini temizle indirme sunucusunu değiştir bunları yaptın mı hocam.

Hocam değiştirdim ilk başta 300Mbit'e kadar çıktı. Sonra tekrar aynısını yapıyor.(bir de indirdiği kadarını silip tekrar indirme yapıyor onu da anlayamadım.)

Sunucularla alakalı bende de olmuştu öyle.
Muhtemelen çünkü sadece Microsoft'un oyunlarında (gamepas) yapıyor.

Sorunum akşam saatlerinde tekrar başlatmam ile cözüldü. (cözemeyen arkadaşlar için bir de bu metodu deneyin derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
)
Bugün oyunu 1000 megabit download internetim ile başlattım ve ilk başta yaklaşık 300 Mbit/s hızlarında indiriyordum. Lakin birdenbire 8 Mbit/s ye düştü ve ne yaptıysam artmıyor.

İndirme önbelleğini temizle indirme sunucusunu değiştir bunları yaptın mı hocam.

Hocam değiştirdim ilk başta 300Mbit'e kadar çıktı. Sonra tekrar aynısını yapıyor.(bir de indirdiği kadarını silip tekrar indirme yapıyor onu da anlayamadım.)

Sunucularla alakalı bende de olmuştu öyle.
Muhtemelen çünkü sadece Microsoft'un oyunlarında (gamepas) yapıyor.

Sorunum akşam saatlerinde tekrar başlatmam ile cözüldü. (cözemeyen arkadaşlar için bir de bu metodu deneyin derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
)

Dosya Ekleri

• 17207430333665585224742711197391.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…