Microsoft hesabıma Çin'den otomatik eşitleme gözüküyor

• Konuyu başlatan Agmet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.161

Agmet

Decapat
Daha fazla  
Microsoft hesabıma Çin'den otomatik eşitleme gözüküyor. Eşitleme başarısız diyor şifreyi değiştirmenize gerek yok diyor ama bu normal bir şey mi acaba yardımcı olabilecek var mı?

Yardimci olabilecek var mı?

Neden normal olsun şifrenizi mutlaka değiştirin.

Şifremi değiştirmeye çalıştığımda hesabınıza giriş yapılmadı değiştirmenize gerek yok diyor Microsoft acaba ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü.

Biri hesabınıza girmeyi denemiş anlaşılan.

Ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü. Bir de 1 tane vardı giriş denemesi ben internetten araştırdığımda 5 10 tane giriş denemesi yapmışlar adamlara.

Şifremi değiştirmeye çalıştığımda hesabınıza giriş yapılmadı değiştirmenize gerek yok diyor Microsoft acaba ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü.

Ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü. Bir de 1 tane vardı giriş denemesi ben internetten araştırdığımda 5 10 tane giriş denemesi yapmışlar adamlara.

Bende de öyle bir olay olmuştu 7 8 ay önce. Bana mesaj falanda gelmedi. Microsoft giriş yapılmaya çalışılan yerleri web sitesinde gezinirken gördüm. Full Russiadan çalışmışlar. Ama girememişler. Hemde bayağı denemişler 10 15 kere.

Bende de öyle bir olay olmuştu 7 8 ay önce. Bana mesaj falanda gelmedi. Microsoft giriş yapılmaya çalışılan yerleri web sitesinde gezinirken gördüm. Full russiadan çalışmışlar. Ama girememişler. Hemde bayağı denemişler 10 15 kere.

Evet ama ben de 1 tane vardı işte ben siber güvenlikle ilgilenen bir arkadaşıma attım IPS'ini Çin'de gözüküyor dedi ama benim VPN de açık olabilir işte bilmiyorum.

Bende de öyle bir olay olmuştu 7 8 ay önce. Bana mesaj falanda gelmedi. Microsoft giriş yapılmaya çalışılan yerleri web sitesinde gezinirken gördüm. Full russiadan çalışmışlar. Ama girememişler. Hemde bayağı denemişler 10 15 kere.

Bu işlerden anlayan birisi var mı yardımcı olabilecek.

Çin'de serverı olan VPN yoktur diye düşünüyorum.

Ama 1 kere denenmiş yani anlamadım garip internette bakıyorum millete 15 kere girmeye çalışmışlar.

Bu işlerden anlayan birisi var mı yardımcı olabilecek.

Ama 1 kere denenmiş yani anlamadım garip internette bakıyorum millete 15 kere girmeye çalışmışlar.

Çin'de serverı olan VPN yoktur diye düşünüyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı