Biri hesabınıza girmeyi denemiş anlaşılanMicrosoft hesabıma Çin'den otomatik eşitleme gözüküyor. Eşitleme başarısız diyor şifreyi değiştirmenize gerek yok diyor ama bu normal bir şey mi acaba yardımcı olabilecek var mı?
Yardimci olabilecek var mı?
Neden normal olsun şifrenizi mutlaka değiştirin.
Biri hesabınıza girmeyi denemiş anlaşılan.
Şifremi değiştirmeye çalıştığımda hesabınıza giriş yapılmadı değiştirmenize gerek yok diyor Microsoft acaba ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü.
Ben VPN ile giriş yapmayı denemiş olabilirim arada yanlış giriyorum çünkü. Bir de 1 tane vardı giriş denemesi ben internetten araştırdığımda 5 10 tane giriş denemesi yapmışlar adamlara.
Bende de öyle bir olay olmuştu 7 8 ay önce. Bana mesaj falanda gelmedi. Microsoft giriş yapılmaya çalışılan yerleri web sitesinde gezinirken gördüm. Full russiadan çalışmışlar. Ama girememişler. Hemde bayağı denemişler 10 15 kere.
Bende de öyle bir olay olmuştu 7 8 ay önce. Bana mesaj falanda gelmedi. Microsoft giriş yapılmaya çalışılan yerleri web sitesinde gezinirken gördüm. Full russiadan çalışmışlar. Ama girememişler. Hemde bayağı denemişler 10 15 kere.
Çin'de serverı olan VPN yoktur diye düşünüyorum.
Bu işlerden anlayan birisi var mı yardımcı olabilecek.
Ama 1 kere denenmiş yani anlamadım garip internette bakıyorum millete 15 kere girmeye çalışmışlar.
Çin'de serverı olan VPN yoktur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.