Microsoft hesabıma her gün farklı ülkelerden giriş isteği geliyor

Trefax3883

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, görselde gördüğünüz gibi hesabıma her zaman giriş isteği geliyor. Hepsi de şifreyi yanlış giriyor ama bunlardan bıktım artık. Şifremi değiştim yine geliyor asla bitmiyor bu giriş denemeleri. Bunların nasıl önüne geçebilirim? 2 aşamalı her şey açık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250315_234007_Chrome.jpg
    Screenshot_20250315_234007_Chrome.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba arkadaşlar, görselde gördüğünüz gibi hesabıma her zaman giriş isteği geliyor. Hepsi de şifreyi yanlış giriyor ama bunlardan bıktım artık. Şifremi değiştim yine geliyor asla bitmiyor bu giriş denemeleri. Bunların nasıl önüne geçebilirim? 2 aşamalı her şey açık.

Mail sizin mi veya birinden mi aldınız benim bildiğim birinden alınca böyle oluyor.

Hatirladigim kadar yabanci girisleri engelle diye bir secenek vardi.

emin degilim

Emin degilim.

haveivebeenpwned.com sitesine girip e-posta adresinizi girin. Yüksek ihtimalle bazı yeni data breach'lerde e-posta ve şifreniz açığa çıktı ve brute force yapan saldırganlar deniyor. 1-2 aya bırakırlar kurtulursunuz. Yanlız bu e-postayla kayıt olduğunuz yerlerdeki şifrelerinizi değiştirmeniz iyi olur haberiniz olsun.

dostum bu site illegal siteleride gösteriyor mu
haveivebeenpwned.com sitesine girip e-posta adresinizi girin. Yüksek ihtimalle bazı yeni data breach'lerde e-posta ve şifreniz açığa çıktı ve brute force yapan saldırganlar deniyor. 1-2 aya bırakırlar kurtulursunuz. Yanlız bu e-postayla kayıt olduğunuz yerlerdeki şifrelerinizi değiştirmeniz iyi olur haberiniz olsun

Geri
Yukarı