Çözüldü Microsoft hesabına giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Savas0_0

Hectopat
15/02/2025 tarihinde Microsoft ana hesabıma giriş yapmaya çalıştım fakat şifremi yanlış dedi. Şifremi sıfırladım, yeni şifre oluşturdum. Bu sefer de "Çok fazla denediniz, giriş sağlayamıyorsunuz" diye bir uyarı verdi. Bekledim fakat yine aynı hatayı verdi. Tekrar şifremi sıfırlamaya çalıştım, bu sefer de "Şu an bu özelliği kullanamazsınız" diyor. Dünden beri bugün tekrar kod göndermeye çalışıyorum fakat yine "Bu özelliği kullanamazsınız" diyor. Microsoft’a forum gönderdim fakat verdiğim bilgiler yetersiz dedi. Başka tarayıcıdan da giriş yapmaya çalıştım, olmadı. Hatta "Hesabınız bloke olmuş" gibi bir uyarı vermişti. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Var ama direkt yazışma yok. Bize ulaşın diyor. Bunun için de oturum açmanız gerekiyor.

Twitter'dan mesaj atın. Yalnız hafta içi hizmet veriyorlar.

Çözebildim Google üzerinden çerezleri temizlediğim zaman sorun düzeldi.
Çok fazla şifre denemesi yapmışsınız. Hangi yöntemi denerseniz deneyin sonuçta doğru şifreyi girmek zorundasınız. Dilerseniz arayıp durumu bildirin.

Var ama direkt yazışma yok. Bize ulaşın diyor. Bunun için de oturum açmanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Çözebildim Google üzerinden çerezleri temizlediğim zaman sorun düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı