Microsoft hesap şifresi sıfırlanmıyor

Iron

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Öncelikle tüm forum kullanıcılarını selamlar. 2013'ten bu yana kullandığım Microsoft hesabıma ilk kez erişim sağlayamıyorum;

Sorunum şudur ki geçen ay şifremi değiştirdim ve yine unuttum her seferinde sisteme kayıtlı olan telefon numaram ile şifremi değiştirebiliyordum ancak bu sefer olmadı. Sıfırlama esnasında telefonuma kod geliyor kodu giriyorum ve devamında iki aşamalı güvenlik kodunu girin diyor ancak bu uygulamaya erişimim yok telefonu değiştirince gitti. Ama daha geçen ay sorunsuz değiştirmiştim sadece telefon numaram ile.

Şu an ise hesabıma erişemiyorum hatırladığım şifreyi girdiğim de çok kez yanlış giriş olduğundan dolayı engellendiğini yazıyor telefon numaram ile sıfırlamak istediğim de ise. Bu doğrulama yöntemi şu anda çalışmıyor. Başka bir yöntem deneyin hatasını veriyor.

Kurtarma formu doldurdum ancak iki aşamalı aktif olduğu için destek verilmediğine dair mail geldi.

E-posta hesabım telefonumda açık ancak telefonum da da kapanırsa bir daha erişim sağlayamam.

Ne yapacağıma bilmiyorum siz saygıdeğer üyelerden yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı