KiralAB
Hectopat
Daha fazla
Hocam iade yapamazsınız maalesef fakat Microsofta giriş yapmışsınız kartınız ile eskiden birşey almışsınız o da her ay yenileniyor hesaba girip iptal ettirmen lazim yoksa o düzenli olarak çekecek o parayı.Merhaba arkadaşlar Microsoft iznim olmadan benden habersiz hesaabımdan para kesmiş.
Fotoğrafını koyacağım.
Microst Ultimate 1A nedir?
Nasıl iade yapabilirim?
İade talep edebilir. Daha bugün kesilmiş. Microsoft destek aboneliği iptal edip ücreti geri yatırabiliyor. Daha önce başıma geldi.Hocam iade yapamazsınız maalesef fakat Microsofta giriş yapmışsınız kartınız ile eskiden birşey almışsınız o da her ay yenileniyor hesaba girip iptal ettirmen lazim yoksa o düzenli olarak çekecek o parayı.
Benim bildiğim öyle birşey yok ama olmuşsa doğrudur hocam.İade talep edebilir. Daha bugün kesilmiş. Microsoft destek aboneliği iptal edip ücreti geri yatırabiliyor. Daha önce başıma geldi.
Desteğe nasıl ulaşabiliriz?İade talep edebilir. Daha bugün kesilmiş. Microsoft destek aboneliği iptal edip ücreti geri yatırabiliyor. Daha önce başıma geldi.
Xbox destek sayfasında beni arayın kısmı veya telefon numaraları var. Ben oradan iletişime geçip iade almıştım.Desteğe nasıl ulaşabiliriz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.