bence virüsdür ama sen yinede proqramı antivirüs taramasından geçir.Arkadaşlar merhaba, ben her bilgisayarımı açıtığımda NVIDIA GPU etkinliğinde microsoft.media.player.exe diye bir şey çalışıyor. Virüs diye tırsıyorum, sizce virüs müdür?
Dinamik analiz proqramın davranışlarını izleyerek virüs taraması yapan bir analiz yöntemidir. dolayısıyla böyle bir analizin yapılması için sandbox ve ya sana makinenin bilgisayara kurulması gerekmektedir. eğer virüs kendini gizlemek için hiç bir aktivitede bulunmuyorsa zaten dinamik analiz hiç birşey yapamazWMP için kullanılan dosya adı bu değil, UWP uygulamalarında da genelde dosya şeklinde gösterilmez, GPU kullanması da şüpheli. Mümkünse ekran görüntüsü ile birlikte dosya konumuna erişip aşağıdaki taramaları yapın:
Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama
Selamlar, Bu konudaki adımları izleyerek sizden istenen Hybrid Analysis raporunu oluşturabilirsiniz. Rapor alan/almaya çalışan pek çok kişi hazır ayarlar ile rapor aldığı için konudaki opsiyonel seçenekleri rapor isteyen kişinin yönlendirmesi doğrultusunda seçerseniz doğru analiz sonuçlarına...www.technopat.net
Rehber: FileScan.io ile Dinamik Analiz Raporu Hazırlama
Selamlar, Şüpheli dosyaların dinamik analizini yapmak son derece önemli, bu sayede statik tespitten zero-day exploit tespitine kadar geniş bir alanda rapor elde edebilirsiniz. Giriş için bağlantıya tıklayın. 100 MB'a kadar olan dosyaları tarayabilirsiniz. Yüklemek için boş alana tıklayıp...www.technopat.net
Arkadaşlar merhaba, ben her bilgisayarımı açıtığımda NVIDIA GPU etkinliğinde microsoft.media.player.exe diye bir şey çalışıyor. Virüs
Media player virüs değil video oynatıcı mesala MP4 MP3 gibi oynatıcıdırArkadaşlar merhaba, ben her bilgisayarımı açıtığımda NVIDIA GPU etkinliğinde microsoft.media.player.exe diye bir şey çalışıyor. Virüs diye tırsıyorum, sizce virüs müdür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.