Microsoft Powerpoint Güncelleme Sonrası Tasarımcı Fikirleri Sekmesi Görünmüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Orijinal Office ProPlus 2016 kullanıyorum. Yüksek lisans üniversite e-mail adresim ile Office'e üye olmuştum. Bu şekilde Office'i ücretsiz kullanıyorum. Yani Office crackli değil. Powerpoint'i güncelledikten sonra Tasarımcı Fikirleri Sekmesi silindi. Ayrıca, ayarlarda tasarımcı fikirleri ilgili hiçbir şey yazmıyor. Eskiden o ayar seçeneklerde mevcuttu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bu seçeneği kullanmaya ihtiyacım var. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim. (Şu an Powerpoint 1908 sürümünü kullanmaktayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahah :.) ilk defa gördüm sayende :,)) Hocam ilk önce Tasarım sekmesine sağ tıklayın şeridi özelleştir bölümüne girin -> popüler komutlar değil de -> tüm komutlar'ı seçin -> tasarım fikirleri orada vardır öğrendiğim için teşekkür ederim

Hocam dediğiniz adımları uyguladım. Ancak burada bulamadım. Tasarım ile ilgili sadece bunlar var:

Hocam bugün biraz daha araştırma yaptım ve bunu buldum. Ancak buradaki kayıt defteri bilgileri bende yer almıyor.
Design Ideas will not work

Son düzenleme:
Soldaki menüde -> Genel -> Tasarım fikirlerini otomatik olarak göster var belki bunu işaretlemek gerekebilir ama yine olmuyorsa yeniden yüklemeyi deneyin
Hocam işte o yok bende. Bende o sekme, aşağıdaki gibi görünüyor. Eski sürümde tasarım fikirlerini otomatik göster seçeneği bulunuyordu. Güncelleyince silindi. Office onarma seçeneğini seçtim. Office oradan tekrar indi ancak yine bir şey değişmedi. Eski sürüme geri dönebilme şansım var mı?

Merhaba sorunu nasıl çözdün lütfen yardımcı olur musunuz şuan aynı dert bende de var

Hocam ben dediğinizi yaptım bende "tüm komutlar" bölümü var, işaretliyorum fakat kaydedilmiyor yine girdiğimde hala popular komutlarda duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…