S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 30 Eylül 2023 #1 Biriktirdiğim puanları kullanmak için cep telefonu mu gerekiyor? LoL de ki RP ödülünü almak istesem bunu West için kullanabilir miyim? Daha önce hiç VPN kullanmadım. Kullanıp farklı sonuçlara ulaşanlar var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Biriktirdiğim puanları kullanmak için cep telefonu mu gerekiyor? LoL de ki RP ödülünü almak istesem bunu West için kullanabilir miyim? Daha önce hiç VPN kullanmadım. Kullanıp farklı sonuçlara ulaşanlar var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ambrosia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 30 Eylül 2023 #2 Belli bir sunucu koşulu yok. Bende yakın zamanda kodu talep edip EUW hesabımda kullandım sıkıntı olmadı.
Belli bir sunucu koşulu yok. Bende yakın zamanda kodu talep edip EUW hesabımda kullandım sıkıntı olmadı.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 30 Eylül 2023 #3 Ambrosia dedi: Belli bir sunucu koşulu yok. Bende yakın zamanda kodu talep edip EUW hesabımda kullandım sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki ödülü alabilmen için senden telefon numaran filan isteniyor mu
Ambrosia dedi: Belli bir sunucu koşulu yok. Bende yakın zamanda kodu talep edip EUW hesabımda kullandım sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki ödülü alabilmen için senden telefon numaran filan isteniyor mu
Ambrosia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 30 Eylül 2023 #4 sarah dedi: Peki ödülü alabilmen için senden telefon numaran filan isteniyor mu Genişletmek için tıkla... Sanırım talep etmeden önce doğrulama için bir kereleğine istemişti.
sarah dedi: Peki ödülü alabilmen için senden telefon numaran filan isteniyor mu Genişletmek için tıkla... Sanırım talep etmeden önce doğrulama için bir kereleğine istemişti.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 30 Eylül 2023 #5 Ambrosia dedi: Sanırım talep etmeden önce doğrulama için bir kereleğine istemişti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum
Ambrosia dedi: Sanırım talep etmeden önce doğrulama için bir kereleğine istemişti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum