G gurkanulusoy Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Xbox One'dan ve Google'dan Microsoft Store'a girdiğimde oyunlar falan gözükmüyor. Acaba çöktü mü yoksa sorun bende mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Arkadaşlar merhaba. Xbox One'dan ve Google'dan Microsoft Store'a girdiğimde oyunlar falan gözükmüyor. Acaba çöktü mü yoksa sorun bende mi?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 gurkanulusoy dedi: Arkadaşlar merhaba. Xbox One'dan ve Google'dan Microsoft Store'a girdiğimde oyunlar falan gözükmüyor. Acaba çöktü mü yoksa sorun bende mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bende bir şey yok.
gurkanulusoy dedi: Arkadaşlar merhaba. Xbox One'dan ve Google'dan Microsoft Store'a girdiğimde oyunlar falan gözükmüyor. Acaba çöktü mü yoksa sorun bende mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bende bir şey yok.
LiciniusVale Decapat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba?
G gurkanulusoy Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Benim xbox one de düzeldi hocam Genişletmek için tıkla... LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam
LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Benim xbox one de düzeldi hocam Genişletmek için tıkla... LiciniusVale dedi: bilgisayarda xbox uygulamasıyla ilgili ben de sıkıntı yaşıyorum şuan durumun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam