M mordeln Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı ? var mı bilgisi olan acaba papara karta iade kaç günde gelir? Son düzenleme: 14 Ağustos 2024
Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı ? var mı bilgisi olan acaba papara karta iade kaç günde gelir?
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 813 Çözümler 10 Yer Kuveyt 14 Ağustos 2024 #2 mordeln dedi: Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı ? var mı bilgisi olan acaba papara karta iade kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Bu işlemler bankadan bankaya değişir Microsoft tarafından onay çıktıysa bankanızla görüşün bekleyen iade işlemi var mı onu öğrenin.
mordeln dedi: Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı ? var mı bilgisi olan acaba papara karta iade kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Bu işlemler bankadan bankaya değişir Microsoft tarafından onay çıktıysa bankanızla görüşün bekleyen iade işlemi var mı onu öğrenin.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 mordeln dedi: Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı? Var mı bilgisi olan acaba Papara karta iade kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Onaylandığı zaman bana 2-3 gün içinde geliyor du biraz daha gelmesini beklebilirisiniz.
mordeln dedi: Merhaba, aldığım oyunu iade ettim iadem onaylandı ama hesaba henüz para gelmedi kaç güne geliyor bilen var mı? Var mı bilgisi olan acaba Papara karta iade kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Onaylandığı zaman bana 2-3 gün içinde geliyor du biraz daha gelmesini beklebilirisiniz.