3mir_b Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Microsoft Store'dan aldığım CoD Remastered ile infinite warfare bu bilgisayardan girdiğimde gözükmüyor, Türkçe yama yapmak için girmeye çalışıyorum.
Microsoft Store'dan aldığım CoD Remastered ile infinite warfare bu bilgisayardan girdiğimde gözükmüyor, Türkçe yama yapmak için girmeye çalışıyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 3mir_b dedi: Microsoft Store'dan aldığım CoD Remastered ile infinite warfare bu bilgisayardan girdiğimde gözükmüyor, Türkçe yama yapmak için girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlar buraya yüklendiği yazıyor internette.(C:\Program Files\WindowsApps ) Ama bu klasöre nasıl erişilebilir bilmiyorum, gizli klasörleri göster kutucuğunu işaretleyince bile gözükmüyor galiba. Artı 0 Eksi
3mir_b dedi: Microsoft Store'dan aldığım CoD Remastered ile infinite warfare bu bilgisayardan girdiğimde gözükmüyor, Türkçe yama yapmak için girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlar buraya yüklendiği yazıyor internette.(C:\Program Files\WindowsApps ) Ama bu klasöre nasıl erişilebilir bilmiyorum, gizli klasörleri göster kutucuğunu işaretleyince bile gözükmüyor galiba.
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 Microsoft Store bildiğim kadarıyla default olarak sistem dosyalarının içine kaydediyor. Nasıl erişebilirsin bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Microsoft Store bildiğim kadarıyla default olarak sistem dosyalarının içine kaydediyor. Nasıl erişebilirsin bilmiyorum.