Microsoft Store oyunları Steam görmüyor

numberx

Decapat
Xbox Game Pass 3 aylık deneme sürümünden Dirt rally 2.0 indirdim. Oyun 100, 110 GB civarında. Game Pass üyeliğim biterken oynamaya devam etmek için Steam üzerinden oyunu satın aldım. Fakat 100 GB'ı baştan indirmemi istiyor. Steam oyun ekle kısmından oyunun yüklü olduğu dosyalara ulaşamıyorum. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass 3 aylık deneme sürümünden Dirt rally 2.0 indirdim. Oyun 100, 110 GB civarında. Game Pass üyeliğim biterken oynamaya devam etmek için Steam üzerinden oyunu satın aldım. Fakat 100 GB'ı baştan indirmemi istiyor. Steam oyun ekle kısmından oyunun yüklü olduğu dosyalara ulaşamıyorum. Bilgisi olan var mı?
Xbox oyunlarının ve Steam oyunlarının dosya sistemi farklı olduğu için görmez maalesef. Baştan indirmek zorundasınız.

Steam'den indirmediğin şeyi Steam görmez.
Aynısı Uplay gibi yerlerde de oluyor Microsoft Store'a özel bir durum değil. Maalesef tekrar indirmen gerek😔.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı