Microsoft Store uygulama indirilmiyor ve güncellenmiyor

Zanka no Tachi

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
SATA SSD, ST500DM002-1BD142 HDD
Ekran kartı
NVİDİA TUF gaming GTX 1660 Tİ
Anakart
Asus prime A320M-F
İşlemci
Amd Ryzen 5 2600 Six core
Arkadaşlar Xbox uygulamasını indirmeye çalışıyorum ama indirmiyor sonra uygulamaları da güncelleştirmiyor.

Daha önce benzer bir hata almış üye için çözüm yollarını kopyala yapıştırdım. Şahsen kendim yazdığım için sorun olacağını düşünmüyorum. Çözüldü: MS Store uygulama yüklemeye çalışınca "bekleniyor" kısmında takılıyor

Bu hatanın çözümü için birkaç yol var.

1. Çözüm yöntemi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2.Çözüm yöntemi: Windows Update'i kontrol edin güncellemeler varsa güncellemeleri tamamlayın.

3. Çözüm yöntemi: Win+r ile çalıştırı açın ve "wsreset.exe" yazıp birkaç saniye bekleyin. Tekrardan herhangi bir uygulama indirmeyi deneyin.
Eğer olmazsa.

4. Çözüm yöntemi: Çoğunluk ClipSVC adlı hizmet buga girmiştir.
Verdiğim dosyayı indirip ve açıp bilgisayarınızı yeniden başlatıp yeniden uygulama indirmeyi deneyin.
https://www.mediafire.coEğer yine olmadıysa Windows Update ile Windows'u güncellemeyi deneyin.m/file/1z7xeyiqe4rinm0/clipSVC_fix.rar/file
Eğer yine olmadıysa.

5. Çözüm yöntemi: Microsoft Store'u kaldırıp yeniden yüklemek.
Silmek için: Verdiğim kodu PowerShell'de yönetici olarak çalıştırın.
Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage
Yeniden kurmak için: Verdiğim kodu PowerShell'de yönetici olarak çalıştırın.
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

6. Çözüm Yöntemi: Sistem Geri Yükleme:
Sistem geri yükleme ile en yakın zamana sisteminizi geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7. Çözüm Yöntemi: Güncelleme Kaldırma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer Microsoft Store Düzelmediyse:
Manuel olarak UWP uygulama yükleme:

Yine olmadıysa tek seçeneğiniz sanırım format.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…