Bir önceki konumda Call of Duty 1, 2 ve 3 oyunlarının eklendiğini belirtmiştim. Bu sefer ise Call of Duty Black Ops III, Advanced Warfare, Modern Warfare 2, Ghosts ve WWII oyunları ekleyerek oyunların büyük çoğunluğunu eklemiş oldular. Game Pass'e ne zaman gelir bir fikrim yok ancak Call of Duty 1, Store'a eklendikten sonra Xbox uygulamasına da eklendi, sadece ilk oyun şu an Xbox'ta bulunuyor henüz game Pass sisteminde yok. Tahminimce eksik kalan oyunları da tamamlayıp 2025'in ilk çeyreği gibi Game Pass sistemine tüm oyunlar dahil edilecek.
Fiyatlar tabii ki de pahalı, 60 dolardan çakmışlar hepsini.
Fiyat konusunda biraz güzellik yapmalarını beklerdim. Burada da 60 dolar olacaksa burayı tercih etmenin ne bir anlamı olacak? Giderim Steam'den alırım, daha iyi.
Fiyat konusunda biraz güzellik yapmalarını beklerdim. Burada da 60 dolar olacaksa burayı tercih etmenin ne bir anlamı olacak? Giderim Steam'den alırım, daha iyi.
Bir anlamı yok zaten, Game Pass'e zemin hazırlıyorlar sadece. Bir de Store'da daha önceden ekli olan Call of Duty oyunlarının çapraz platform desteği yok dolayısıyla Steam oyunculariyla eşleşemiyorsunuz, sadece Store'dan girmiş oyuncularla oynanıyor. Bu olay yeni eklenen oyunlarda da devam ediyor mu bilmiyorum ama bu büyük bir eksi, sırf bunun için bile almamak geçerli sebep.
Game Pass'e eklendiklerinde ayar çekerler belki. MW3 ve Black Ops 6 gayet de güzel bir şekilde tüm platformlara karşı oynanabiliyor. Muhtemelen Activision'un üşengeçliği ve umursamazligindan kaynaklı bir sebep. Game Pass'e eklenip de sunucular dolduğunda nasıl paşa paşa hallederler. Gerçi sunucular dolduğunda muhtemelen herkes Xbox üzerinden oynayacağı için Steam'e gerek kalmaz ama oradaki oyuncuları da onemsiyorlarsa yaparlar, Steam'de sunucular fazla dolu değil çünkü eski oyunların.