Microsoft Store'da aynı hesap iki kere görünüyor ve giriş yaparken 0x800704cf hatası veriyor

Tahakbay

Hectopat
Microsoft Store'a giriş yapmaya çalıştığımda, hesabım oturum açma listesinde iki farklı kopya olarak görünüyor. Giriş yapmaya çalıştığımda sürekli olarak daha önce bilmediğim yabancı bir e-postaya (****@yaloramail.su gibi) doğrulama kodu göndermemi istiyor veya ekteki görseldeki gibi 0x800704CF "internet bağlantınız yok" hatası veriyor. Store'daki o yabancı e-posta ile ilgili olan sorun, tahminen hesabım çalındığı için eklenen bozuk bir güvenlik bilgisinden kaynaklanıyor.
  • wsreset komutu ile Store önbelleğini temizledim.
  • Windows ayarları'ndan Microsoft Store'u sıfırladım ve onardım.
  • PowerShell ile Store uygulamasını yeniden kaydettim.
  • Windows ağ ayarlarını sıfırladım.
  • kimlik bilgileri yöneticisi'ndeki tüm Microsoft ve Xbox kayıtlarını tek tek kaldırdım.
  • %Localappdata%\packages yolundaki Microsoft. Windowsstore ve xboxıdentityprovider klasörlerini sildim.
  • Bu kadar derin temizliğe rağmen sorun devam ettiği için, bu durumun Windows'un kimlik doğrulama hizmetleri'nde (token broker)kalan kalıcı ve bozuk bir kayıt yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Daha önce bu tarz inatçı çift hesap/bozuk oturum kaydı sorununu yaşamış veya çözmüş biri var mı? Yazılımsal olarak hangi servisi veya registry (kayıt defteri) anahtarını kontrol etmeliyim?

Dosya Ekleri

• 1bu.png
    1bu.png
    513,8 KB · Görüntüleme: 8
  • 2bu.png
    2bu.png
    434,9 KB · Görüntüleme: 7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı