okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 9 Kasım 2020 #1 Office Suite'nin deneme sürümü bende yüklü ancak ben Pro sürümüne geçmek istiyorum, ne yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.
Office Suite'nin deneme sürümü bende yüklü ancak ben Pro sürümüne geçmek istiyorum, ne yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 984 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #2 Satın al.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 9 Kasım 2020 #3 Yasal yollar içerisinde key satın alabilirsiniz. Onun haricinde diğer yolları önermiyor ve destek vermiyoruz.
Yasal yollar içerisinde key satın alabilirsiniz. Onun haricinde diğer yolları önermiyor ve destek vermiyoruz.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 9 Kasım 2020 #4 Satın alın korsan'a destek vermiyoruz.
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #5 Technopat.net de korsana destek yoktur satın alın
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 9 Kasım 2020 #6 Bazı yazılım firmaları öğrenciler için ücretsiz lisans veriyorlar bir araştır istersen. Öğrenciler için Ücretsiz Teknoloji ve Yazılım (Microsoft Office, Word, Excel) | Microsoft Eğitim Microsoft Eğitim'in öğrenme araçlarını keşfedin. Uygun öğrenciler Microsoft Word, PowerPoint, Excel ve Teams gibi ücretsiz yazılımları edinebilirler. www.microsoft.com İstediğin şey dahilmi bilmiyorum .edu uzantılı bir epostan varsa ücretsiz kullanabilirsin.
Bazı yazılım firmaları öğrenciler için ücretsiz lisans veriyorlar bir araştır istersen. Öğrenciler için Ücretsiz Teknoloji ve Yazılım (Microsoft Office, Word, Excel) | Microsoft Eğitim Microsoft Eğitim'in öğrenme araçlarını keşfedin. Uygun öğrenciler Microsoft Word, PowerPoint, Excel ve Teams gibi ücretsiz yazılımları edinebilirler. www.microsoft.com İstediğin şey dahilmi bilmiyorum .edu uzantılı bir epostan varsa ücretsiz kullanabilirsin.